Απαλλαγείτε από τα κιλά των γιορτών με το Medi Taste μενού της Taste & Diet

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι σίγουρα μια περίοδος κατά την οποία τρώμε παραπάνω, απολαμβάνουμε το φαγητό, τα γλυκά, τις νέες γεύσεις χωρίς ενοχές και η ζυγαριά μας δείχνει 2-3 κιλά παραπάνω.

Τα κιλά αυτά μπορούν, φυσικά,να χαθούν εύκολα και γρήγορα εάν ακολουθήσουμε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο.
Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά, πέρα από την υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής που θα μας απαλλάξει από τα περιττά κιλά, θα βελτιώσει το σώμα μας και την διάθεση μας.

Το καταλληλότερο διατροφικό πλάνο για τους στόχους αυτούς δεν είναι άλλο από το Medi Taste της Taste & Diet.
Το Medi Taste είναι ένα ειδικό άναλο μενού με ελάχιστα λιπαρά το οποίο απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων. Εάν ανήκετε στα άτομα με δισλιπιδαιμίες και νόσους του μεταβολισμού, στα άτομα επιβαρημένα καρδιολογικά, στα άτομα που δεν χάνουν βάρος με άλλα διατροφικά σχήματα, στα άτομα που πάσχουν από νόσους κολλαγόνου ή απλώς θέλετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας από την διατροφή των γιορτών και να χάσετε βάρος, τότε το Medi Taste είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Για όλα τα γεύματα του Medi Taste χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ειδικών προδιαγραφών, όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, υδατάνθρακες ολικής άλεσης, άπαχο κρέας, ψάρι, όσπρια και λαχανικά παρασκευασμένα στον ατμό. Καθώς είναι ένα απόλυτα άναλο μενού αρκείται στο νάτριο που προσφέρουν οι πρώτες ύλες από τη φύση τους , ενώ για τα επιδόρπια χρησιμοποιούνται φυσικά γλυκαντικά.

Εννοείται πως από το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δεν λείπει η γεύση καθώς η Taste & Diet προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογές όπως, φιλέτο σολομού με άνηθο, μπρόκολο και άγριο ρύζι για μεσημεριανό, κοτόπιτα με αγγούρι και τσέρι για βραδινό και choco cream ή choco banana για επιδόρπιο.
Έτσι με το Medi Taste συνδυάζετε την υγιεινή ισορροπημένη διατροφή με την απόλαυση με μόλις 1150 θερμίδες την ημέρα!