Evangelia: συναυλία στο Melrose Penthouse στη Νέα Υόρκη

Επιμέλεια κειμένου: Αλεξάνδρα Μεντώρος διευθύντρια του Ασπίδα Ράδιο και αρθρογράφος του Polismagazino.gr

Website: http://www.aspidaradio.com
Youtube: https://www.youtube.com/aspidaradio
Radio: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=286

Το Ασπιδα Ράδιο της Νέα Υόρκης βρέθηκε στη μια και μοναδική εμφάνιση της Ευαγγελία στη Νέα Υόρκη στις 20 Μαιου 2022 στο Melrose Penthouse.

Το πολυτάλαντο κορίτσι γεννημένο στο New Jersey (Νιου Τζέρσει) αλλά με βαθιές ρίζες απο την Κρήτη μάγεψε την ομογένεια τόσο με τη φωνή της όσο και με την χορογραφία της.

Τη βραδιά άνοιξε ο πετυχημένος Έλληνας DJ Evans Angelos με τις πιο καινούργιες χορευτικές επιτυχίες που υπάρχουν προθερμένοντας τον κόσμο για την εμφάνιση της τραγουδίστριας. Μετά ακολούθησε η Ευαγγελία την όποια συνόδευαν στη σκηνή ο σύντροφός της Jay Stolar στιχουργός και κιθαρίστας που έπαιζε μπουζούκι αλλά και τρεις χορευτές.

Οι χορευτές της αποτελούνταν απο δύο γυναίκες και έναν άντρα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι η τραγουδίστρια σε όλα τα τραγούδια που είχε στο προγραμμά της δεν έλλειψε καθόλου το Ελληνικό στοιχείο.

Θέλοντας με αυτο τον τρόπο να μας δείξει ότι μέσα απο την τέχνη μπορείς να κρατήσεις την κουλτούρα μιας χώρας και πόσο μάλλον της Ελλάδας. Με την Ευαγγελία να έχει συνδυάσει την ποπ μουσική με την λύρα μια που η καταγωγη της είναι απο την Κρήτη όπως είπαμε αλλά και το μπουζούκι που θεωρείται ποια το παραδοσιακο όργανο της Ελλάδας.

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια παρόλο που ειναι μεγαλωμένη στην Νέα Υόρκη δηλώνει ότι έχει δύο πατρίδες μια που κάθε καλοκαίρι πηγαινει στην Κρήτη για να βλέπει τους συγγενείς της αλλα και τη γιαγιά της η οποια της έμαθε πολλά για τις παραδόσεις του τόπου αλλά και για τη μουσική.

Αν δείτε και έσεις το μουσικό της βίντεο κλιπ στο “Παμε Παμε” και οπως μας έχει πει και η ιδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Ασπίδα Ράδιο έχει γυριστεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο σπίτι της γιαγιάς της ξεσηκώνοντας όλο το χωριό. Βέβαια εκτός απο το συγκεκριμένη επιτυχία της ερμήνευσε και το τραγουδί Φωτιά το ποιό έχει αγαπηθεί πολύ.

Η βραδιά όμως δεν έμεινε μονο με αυτές τις ερμηνείες αλλά και με πολλές άλλες ξεσηκώνοντας την ομογένεια για μια ακόμα φορά. Βέβαια η Ευαγγελία μας έκανε την έκπληξη αφού για πρώτη φορά ερμήνευσε το νέο της τραγούδι “Ονειρα”. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το σόου η τραγουδίστρια δέχτηκε ένα πάρτυ έκπληξη για τα γενέθλιά της τόσο απο το σύντροφό της αλλά και απο όλους εμας που είμασταν εκεί για να τη θαυμάσουμε απο κοντα.

Ωστόσο η βραδιά ολοκληρώθηκε με την τραγουδίστρια να είναι ιδιαίτερα φιλική αφού δέχτηκε να μας δώσει ένα αυτόγραφο αλλα και να βγαλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Το Ασπίδα Ράδιο θέλει να την ευχαριστήσει για την όμορφη βραδια που μας χάρησε με αυτό το μοναδικό της ταλέντο με το να συνδέσει Ελληνικά στοιχεία με ποπ μουσική κάτι σπάνιο και ιδιαίτερο και να της ευχηθούμε κάθε επιτυχια.

Η Evangelia είναι γεννημένη στο New Jersey (Νιου Τζέρσει) της Αμερικής με καταγωγή απο την Κρήτη. Ο μπαμπάς της Κρητικός και η μητέρα της ΙταλοΑμερικάνα. Όλη η ζωή της ήταν γεμάτη μουσική με την ίδια να θυμάται σε παιδική ηλικία οτι ηθελε να γίνει τραγουδίστρια. Με σπουδές στα παιδαγωγικά αλλα χωρίς να σταματήσει το τραγούδι. Βλέπουμε σήμερα να έχει δυο μεγάλες επιτυχίες το “Παμε Παμε” και το “Φωτία” τόσο μόνη της αλλά και πολλές συνεργασίες όπως με την καταξιωμενη Ελένη Φουρέιρα όπου η Ευαγγελία ξεκινάει να αναγνωρίζεται. Αυτό τον καιρό η τραγουδίστρια ετοιμάζει το νέο της τραγουδι Όνειρα το οποίο θα κυκλοφορήσει απο την Panik Records.

Αλεξάνδρα Μεντώρος,
διευθύντρια του Ασπίδα Ράδιο.

Website: www.aspidaradio.com
Email: [email protected]
Youtube: https://www.youtube.com/aspidaradio
Radio: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=2868

Interview: https://www.youtube.com/watch?v=fR67VXJ2Ef0