Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου Live

Κυκλοφορεί το διπλό αριθμημένο LP σε περιορισμένα αντίτυπα.

To Ogdoo Music Group παρουσιάζει το συλλεκτικό, αριθμημένο, διπλό LP της Ρίτας Αντωνοπούλου και του Θοδωρή Οικονόμου, με τίτλο «Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου LIVE».

Σημαντική η συνεισφορά στην κυκλοφορία της Music Row Showcase που πραγματοποίησε την ηχογράφηση της συναυλίας καθώς και τη μίξη και το mastering που έγινε από τον Αντώνη Παπαβομβολάκη στο Music Row Studios.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια των μεγάλων συνθετών Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά σε μια μοναδική παράσταση, που ηχογραφήθηκε στην αίθουσα συναυλιών του Μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», τον σπουδαίο πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής.

Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα. Ένα πιάνο, μια φωνή και δυο άνθρωποι που καίγονται επί σκηνής.

Στο διπλό αριθμημένο LP με τίτλο: «Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου LIVE» τρυφερές εικόνες και εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, δίνουν τη θέση τους σε ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, στον κόσμο του Θάνου Μικρούτσικου, που συνυπάρχει και ενώνεται με τον Leonard Cohen, τις μελωδίες των τραγουδιών της Edith Piaf, τους στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το μέγεθος του Μίκη Θεοδωράκη, την οικειότητα και την ψυχή του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και με τραγούδια νεότερων δημιουργών, όπως του Θοδωρή Οικονόμου. Οικονόμου και του Σταύρου. Σιόλα.

Η παράσταση των δύο μοναδικών καλλιτεχνών ταξίδεψε επί τρία χρόνια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μαγεύοντας το κοινό. Η Ρίτα Αντωνοπούλου με την εντυπωσιακή έκταση της φωνής της, δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας που πάλλεται από συναισθηματική ένταση, δύναμη και λυρισμό αποδεικνύοντας ότι δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες σύγχρονες ερμηνεύτριες.

Ο Θοδωρής Οικονόμου με τη θαυμαστή δεξιοτεχνία του και την εμπνευσμένη ερμηνεία του κινείται με άνεση ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη και βάζει την καλλιτεχνική σφραγίδα του σε μία εξαιρετική παράσταση. Την κυκλοφορία συνοδεύουν video και φωτογραφίες από την παράσταση με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά του εξαιρετικού φωτογράφου και σκηνοθέτη Άκη Χρήστου στον οποίο ανήκουν και οι φωτογραφίες που αποτυπώνονται στο εξώφυλλο και το εσωτερικό του LP.

Το διπλό LP «Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου LIVE» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε 500 αριθμημένα αντίτυπα τυπωμένα σε «βαρύ» βινύλιο αναφοράς 180 γραμμαρίων και μπορείτε να το προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας αυτό τον σύνδεσμο: http://bit.ly/2YYV2bE

Ένθετο στο LP θα βρείτε έναν μοναδικό κωδικό που σας επιτρέπει να «κατεβάσετε» ψηφιακά τα τραγούδια της παράστασης. Επίσης όλα τα τραγούδια κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και στα e-shops των συνεργατών του Ogdoo Music Group, δισκοπωλείων και μεγάλων αλυσίδων λιανικής.

Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα βρίσκεται στις προθήκες όλων των καταστημάτων λιανικής πώλησης του είδους.

Δείτε την Official Playlist του Album στο YouTube ΕΔΩ

Ακούστε το Album στο Spotify ΕΔΩ