Ο Σάββας έγινε μπαμπάς

Γράφει ο  Νίκος Μουρατίδης

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι πολύ καλού χαρακτήρα άνθρωπος, ευγενής, πλακατζής, ανατρεπτικός και πανέξυπνος. Εδώ και κάποιους μήνες έχει γίνει μπαμπάς και ήθελα πάρα πολύ να του μιλήσω για να τα μάθω όλα από πρώτο χέρι. Εν μέσω καραντίνας λόγω Κορωναίου λοιπόν τον πήρα τηλέφωνο…

Ντρίνννννννν

Σάββα μου που σε πετυχαίνω, έχεις βγει βόλτα, ταξιδεύεις, κυκλοφορείς, που βρίσκεσαι;  (γέλια) Ναι βεβαία! χααχχα παρκάρω στο δωμάτιο και πετάγομαι κουζίνα!

Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για την κορούλα σου – να την χαίρεστε – και πες μου σε παρακαλώ πόσο χαζομπαμπάς είσαι; Δεν το περίμενα να νιώσω έτσι! Είναι ένα καλοσυνάτο παιδάκι, χαρούμενο κ χαμογελαστό, όποτε όπως καταλαβαίνεις, κάνω σαν ηλίθιος όταν μου κάνει γελάκια!

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν τώρα, λόγω εγκλεισμού, να την χορτάσεις ακόμα πιο πολύ… Η πιο σημαντική περίοδος στην ζωή ενός παιδιού.. μας βρίσκει με την γυναίκα μου δίπλα της.. 24 ώρες!

Ποια στοιχεία χαρακτήρα δικά σου και ποια της Αρετής θα ήθελες να πάρει το παιδί; Από μένα θα ήθελα να τσιμπήσει τον αυθορμητισμό, το ρίσκο και την αιώνια αισιοδοξία. Από την μαμά της, την εμμονή και την συγκέντρωση με αυτό που θα επιλέξει να κάνει, καθώς και την τρυφερότητα της.

Το ξέρω ότι μπορεί να βαριέσαι να απαντάς, αλλά… Κύνθια… τι όνομα είναι αυτό; Που το βρήκατε; Είχαμε γνωρίσει μια φίλη με αυτό το όνομα πριν αρκετά χρόνια κ μας έμεινε. Επίσης προέρχεται από το Κύνθιο όρος στην Δήλο.. Ένα νησί που αγαπάμε και φυσικά έχει σχέση με την ενεργεία.

Τέλειο! Δική σου πρόταση ή της Αρετής; Της Αρετής!

Φαντάζομαι η βάφτιση λόγω Κοροναιού να αργήσει κάπως ε; Όπως όλα τα πράγματα, αλλά δεν αγχωνόμαστε. Σημασία έχει να περάσει όλο αυτό. όλα τα αλλά έρχονται δευτέρα.

Με την Αρετή πως γνωριστήκατε και τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε σε εκείνη; Γνωριζόμαστε από το 2003. Φίλοι τότε, κάναμε παρέα. Το 2011 απλά κάτι γύρισε μέσα μας. Ήταν η πολλή αγάπη, η αποδοχή και γνώση του άλλου με τα καλά και τα στραβά…

Με τον ερχομό του παιδιού, έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα σας ως άτομα και ως ζευγάρι; Όχι. Μόνο οι χρόνοι μας και οι ασχολίες μας, που διοχετεύονται διαφορετικά πλέον.

Τι σκέφτεσαι για όλο αυτό που μας συμβαίνει, με την πανδημία και την καραντίνα; ………..

Η συνέχεια εδώ  https://bit.ly/2WIgqjQ