Δημήτρης Νικολαΐδης: “Μ’ αρέσει να πειραματίζομαι σε διάφορα είδη μουσικής…”

“…Τα Μελλοντικά μου σχέδια είναι να κυκλοφορήσω τα νέα μου κομμάτια που είναι καθ’ οδόν και έτοιμα για κυκλοφορία. Ευελπιστώ σύντομα να τελειώσει το όλο θέμα τον Ίο και έκτοτε ο πολιτισμός μας να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε…”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μου μουσική ανάμνηση ήταν περίπου στην ηλικία των 9 ετών όταν είχαμε πάρει το πρώτο μας ηχοσύστημα και είχα πάει στο περίπτερο μαζί με την μητέρα μου για να αγοράσουμε ένα μουσικό περιοδικό, τα κομμάτια που περιείχε ήταν disco.

Με ποιόν Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Αρκετοί θα έλεγα πως είναι, αλλά ενδεχομένως αυτός που θα ήθελα περισσότερο είναι ο Hans Zimmer, ώστε να κάνουμε μια μίξη της ορχηστρικής μουσικής με τη house.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Η μέχρι τώρα πορεία μου θεωρώ πως είναι σε ένα αξιόλογο επίπεδο. Υπήρξε μια κάμψη λόγω προβλήματος υγειάς αλλά πλέον είμαι σε μια ανάκαμψη και έκτοτε στο να κυκλοφορήσω νέα μου κομμάτια, με συνεργασίες ή αυτόνομα. Μ’ αρέσει να πειραματίζομαι σε διάφορα είδη μουσικής, γενικότερα δεν έχω κάποια κεντρική επιρροή.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Δεν με τρομάζει τίποτα από τα δυο. Στην επιτυχία με χαροποιεί το αποτέλεσμα, στην αποτυχία με πεισμώνει στο να το κάνω καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα.

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Θεωρώ πως καλώς υπάρχουν διότι δίνεται η ευκαιρία σε ανερχόμενους (ως επί το πλείστων) καλλιτέχνες να αναδειχθούν στο ευρύτερο κοινό, μέσω της τηλεόρασης, απ’ ότι μέσω της δισκογραφίας τους.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Από Ελλάδα σίγουρα με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Μάστορα. Από εξωτερικό με τη Sia, τον Weeknd, Bruno Mars, Dua Lipa, Sam Martin και αρκετούς ακόμη.

Υπάρχουν μάνατζερ στην Ελλάδα που μπορούν να βοηθήσουν την πορεία ενός μουσικού; Για έμενα προσωπικά θεωρώ πως είναι μετρημένοι αυτοί που πραγματικά θα κάνουν έναν καλλιτέχνη να είναι σταρ και να είναι στην κορυφή.

Ποιά είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Τα Μελλοντικά μου σχέδια είναι να κυκλοφορήσω τα νέα μου κομμάτια που είναι καθ’ οδόν και έτοιμα για κυκλοφορία. Ευελπιστώ σύντομα να τελειώσει το όλο θέμα τον Ίο και έκτοτε ο πολιτισμός μας να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε προ ιού. Δυστυχώς πολλά guests που είχα κανονίσει μου έχουν ακυρωθεί.