Ο Παύλος Καρποδίνης στο Γυάλινο Up Stage, τo Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Ο Παύλος Καρποδίνης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, επιστρέφει για μια μοναδική μουσική παράσταση στο Γυάλινο Up Stage, τo Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης, που φωτίζει μια διαδρομή με αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία, μαζί με δικά του.

Μαζί του επί σκηνής: Ακης Μουχλιανίτης στο πιάνο, Αλέξανδρος Πάντσος στο μπάσο, Σπύρος Τσούτσης στα τύμπανα, Θανάσης Θεοδωρόπουλος στο μπουζούκι.

Τιμή εισιτηρίου: 10€ +5 μπύρα/κρασί
Προπώληση: viva.gr 
Ωρα έναρξης: 22:00 


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600
WEBSITE – FACEBOOK

Βιογραφικό

Ο Παύλος Καρποδίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στον Πειραιά και παράλληλα στο Εθνικό ωδείο κλασσική κιθάρα.

Μετά από συμμετοχή σε εφηβικές μπάντες και κατόπιν μουσικών αναζητήσεων δημιούργησε από το 2002 το μουσικό σχήμα ‘ΟΜΟΡΟΝ’ με τον Νίκο Διαμαντόπουλο και ολοκλήρωσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ‘Πρώτη Μετάδοση ‘ με δικά τους τραγούδια σε στίχους και μουσική. Στον δίσκο συμμετέχουν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου.

Από το 2000 συμμετέχει στην Έντεχνη Ορχήστρα του πολιτιστικού του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος όπου και συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες (Δ. Μητροπάνος , Α. Καλογιάννης, Γ. Ανδρεάτος κλπ.) και συμμετείχε στην δημιουργία πολλών συναυλιών – αφιερωμάτων σε μεγάλους Έλληνες δημιουργούς (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Μ. Λοΐζος κλπ. )στην Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα, με το συγκρότημα ‘ΟΜΟΡΟΝ’ πραγματοποιεί συναυλίες σε γνωστές μουσικές σκηνές καθώς και σε δήμους της Αττικής.

Το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά “Τα αρώματα της μοίρας”, μια συλλογή τραγουδιών που βασίζεται κυρίως σε προσωπικά βιώματα, στην οποία συμμετέχουν η Ηρώ Σαΐα και ο Κώστας Μάντζιος.