Καλίδης – Δήμας – Evgenia: Ενώνουν τις δυνάμεις τους στο απόλυτο «North America Tour» για γλέντι αλά ελληνικά

Μία συνεργασία έκπληξη, ένα μοναδικό live tour σε Αμερική-Καναδά, με τρεις καλλιτέχνες, που υπόσχονται στους ομογενείς, να ζήσουν, τον αυθεντικό, ελληνικό τρόπο, διασκέδασης!

Ο Πάνος Καλίδης και ο Βασίλης Δήμας, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και μαζί με την μπάντα τους, τον Μάιο, ταξιδεύουν από άκρη σε άκρης της  Αμερικής, αλλά και του Καναδά, για να ενώσουν τις μουσικές τους δυνάμεις, με την Evgenia, και να πρωταγωνιστήσουν, σε ένα μοναδικό project διασκέδασης, που θα «ταξιδέψει», τα καθαρόαιμα ελληνικά μπουζούκια, στην μεγάλη ήπειρο!

Τόσο ο Πάνος Καλίδης, με το ξεσηκωτικό πρόγραμμα του, όσο και ο Βασίλης Δήμας, που θα μας μεταφέρει σε ένα non stop party on stage, αλλά και η Evgenia, που ζει μόνιμα στην Αμερική και κάνει μία σημαντική καριέρα στην Ελλάδα, με μεγάλες επιτυχίες, υπόσχονται, να χαρίσουν, μοναδικά βράδια κεφιού, με καλό τραγούδι, χορό, και γλέντι, μέχρι τελικής πτώσεως.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανακοίνωσης της διοργανώτριας εταιρίας, Media One, του North America Tour, των τριών καλλιτεχνών, υπήρξε τεράστια ζήτηση, με περισσότερες από 15 μεγάλες πόλεις, να έχουν ήδη κλειστεί, εκ των οποίων, Μόντρεαλ, Τορόντο, Βανκούβερ, Λος Άντζελες, Σικάγο, Κλέβερλαντ, Μαιάμι, Ντιτρόιτ, Ινδιανάπολη, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Φλόριντα, Αστόρια, κ.α!

Από τις 12 Μαΐου, και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Πάνος Καλίδης, ο Βασίλης Δήμας, και η Evgenia, θα μας ταξιδέψουν, σε Αμερική και Καναδά, και θα μας διασκεδάζουν, αλά ελληνικά, όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.