Η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου στην Πόλη του Φωτός για την φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του Stephane Rolland

Την φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του μόδιστρου Stephane Rolland στο Παρίσι, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου με τις κόρες της.

Η επίδειξη μόδας έλαβε χώρα στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής στην Πόλη του Φωτός. Η κολεξιόν του Stephane Rolland ήταν αφιερωμένη στην Μαρία Κάλλας και πραγματοποιήθηκε στην ξακουστή όπερα Garnier του Παρισιού με το ιδιαίτερο ταβάνι διακοσμημένο από τον Marc Chagall.

Τα μοντέλα με υπέροχες τουαλέτες υψηλής ραπτικής ανέβαιναν τα σκαλιά της όπερας, όπως ακριβώς και η Μαρία Κάλλας πριν πολλά χρόνια. Τα φορέματα ήταν γραμμικά και με υπέροχο υπερβλητικό κόψιμο. Το σκηνικό στην όπερα ήταν ιδιαίτερο, με τον γνωστό σκηνοθέτη Claude Lalouche, να βιντεοσκοπεί την επίδειξη για τις ανάγκες της καινούργιας του ταινίας.

Φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Καλλας, γεγονός στο οποίο είχε αναφερθεί η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου στην όπερα του Μονακό, παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, ως πρέσβειρα του “Maria Callas Monaco Gala & Awards” που έλαβαν χώρα εκεί.