Η έκθεση τέχνης και οι δράσεις της Dreamteam για τους ανθρώπους και τα ζώα

Για να βοηθήσει ανθρώπους & ζώα που έζησαν το πέρασμα της φωτιάς πρόσφατα, πιστός πάντα σε ότι υπόσχεται #giaenankaliterokosmo, ο Πολιτιστικός Φορέας DREAMTEAM, παρουσιάζει 35 καλλιτέχνες στη δράση  DreamArt Giving vol. 1 και προσφέρει για τα παιδιά στη δράση #dreamingagain!

Οι δράσεις αυτές συμπεριλαμβάνουν:

1. Την εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως, ενδύματα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα, φάρμακα και ζωοτροφές, τα οποία ήδη παραδόθηκαν σε πυρόπληκτο πληθυσμό – άνθρώπους & ζώα στη Βόρεια Εύβοια,

2. Την ανάληψη των σχολικών αναγκών 102 παιδιών σε σχολεία στο χωριό Πήλι Εύβοιας και Λάλα Ηλείας και την κάλυψη τους σε ολοκαίνουρια σχολικά είδη όπως σάκες – σακίδια, τεράδια, γραφικά, παγουρίνο, τροφοθήκες κλπ καθώς και το παραχθέν παιχνίδι της Dreamteam to #oneiraki αλλά και τρόφιμα και

ως δράση την τρέχουσα και ήδη επιτυχημένη εικαστική έκθεση ελεύθερου θέματος, όπου 35 καλλιτέχνες δώρισαν τα έργα τους ώστε ανταποδοτικά σε κάθε δωρεά για το σκοπό αυτό, η DREAMTEAM ανταποδίδει με ένα έργο Τεχνης, σαφώς πολλαπλάσιας αξίας!

Η έκθεση πρωτοπαρουσιάστηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 4 & 5 Σεπτεμβρίου και αμέσως μεταφέρθηκε στον πολυτελή χώρο των TEO Hair Design Δροσιάς όπου θα λειτουργεί έως τις 30 Σεπτεμβρίουμ ’21!

#dreamteam  #oneiraki  wesharethehappiness

Η έκθεση Τέχνης & Προσφοράς DreamArt Giving 1 λειτουργεί τις ώρες λειτουργίας της εταιρίας.

Πληροφορίες: 6985015875 Κος Πετρίδης Χρήστος

ΤΕΟ HAIR DESIGN ΔΡΟΣΙΑΣ: Λ. Σταμάτας 1 πλατεία Δροσιάς Αττικής

www.dreamteam.org.gr                facebook + instagram: dreamteam.org.gr