Εντυπωσίασε η προσέλευση του κόσμου στο tofarmakeiomou, για το λαμπερό event ομορφιάς της Natura Siberica

Σε μία μεγάλη γιορτή με θεαματική συμμετοχή επισκεπτών, εξελίχθηκε το πολυαναμενόμενο event ομορφιάς και φροντίδας που συνδιοργάνωσαν η Natura Siberica και tofarmakeiomou, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο φυσικό κατάστημα Το Φαρμακείο Μου, στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 41 & Φοίβης).

Από νωρίς το απόγευμα, ο πανέμορφα διακοσμημένος χώρος του φαρμακείου άρχισε να γεμίζει με την ενθουσιώδη ενέργεια των καλεσμένων αλλά και ενός εντυπωσιακού αριθμού περαστικών που συμμετείχαν σ’ αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, «έκλεψαν» τα κορυφαία προϊόντα της Natura Siberica, τα οποία επιλέγονται από χιλιάδες καταναλωτές σ’ όλον τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα, όπου τα τελευταία χρόνια η πορεία τους έχει υπάρξει πραγματικά ασταμάτητη.

Επιστρατεύοντας αδιάκοπτα την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη φιλοσοφία της ομάδας της και αξιοποιώντας τον τεράστιο φυσικό πλούτο της Σιβηρίας στο προϊοντικό της μείγμα, η Natura Siberica έχει χτίσει μία πανίσχυρη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό, μικρά δείγματα της οποίας μπόρεσαν όλοι να απολαύσουν, στο υπέροχο event λάμψης και ομορφιάς στη Γλυφάδα.

Το Τμήμα πωλήσεων & τμήμα Marketing της Natura Siberica ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στο event μας.

IG: @naturasibericagreece  @organicshopgreece