Συμβουλευτείτε τους Interior Fashion Experts των καταστημάτων TOG&TOG

Αν οι προσδοκίες σας αναζητούν μια πραγματικά εξειδικευμένη εταιρεία υφασμάτων επίπλωσης με μοναδικά και διακεκριμένα Interior Textile World Brands τότε σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε τα κατάστημα της εταιρείας TOG&TOG που βρίσκονται στο κέντρο του Χαλανδρίου και της Γλυφάδας.

Στο αισθητικά εκλεπτυσμένο περιβάλλον του καταστήματος του Χαλανδρίου, θα αισθανθείτε σαν επισκέπτης σε Γκαλερί υψηλών έργων τέχνης που σας προσφέρει την δυνατότητα να ανακαλύψετε όλες τις εξεζητημένες συλλογές αναγνωρισμένων σχεδιαστών. Θα θαυμάσετε το εύρος και την απαράμιλλη ποιότητα εξαιρετικών συλλογών από γνωστούς οίκους του εξωτερικού -που εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα η εταιρεία TOG&TOG. Ένας από αυτούς είναι ο ιστορικός Βενετσιάνικος οίκος RUBELLI VENEZIA με τις χαρακτηριστικές μεταξωτές υφές που μαγεύουν τις αισθήσεις όσων αναζητούν τις διαχρονικές αξίες του υφάσματος.

Θα γοητευτείτε από την συλλογή ARMANI CASA EXCLUSIVE TEXTILES BY RUBELLI που υπογράφει ο ίδιος ο σχεδιαστής Giorgio Armani και όπου συνεχίζει να επηρεάζει αδιάλειπτα τις παγκόσμιες τάσεις του Lifestyle.

Θα εμπνευστείτε από τις σοφιστικέ Casual Chic επιλογές του οίκου D. KIEFFER που αποπνέουν στις υφάνσεις τους τον αέρα και την αρμονία των φυσικών υλικών. Θα «ταξιδέψετε» με όχημα τις πρωτοποριακές σχεδιαστικές συλλήψεις του JEAN PAUL GAULTIER και φυσικά θα βρείτε τις μοναδικές ταπετσαρίας τοίχου του φημισμένου οίκου J&V που συμβάλλουν καταλυτικά στην Ιταλική φινέτσα. Ωστόσο θα βρείτε και ξεχωριστά Διακοσμητικά Αντικείμενα με απίστευτη φαντασία, που θα τραβήξουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον σας.

Οι έμπειροι διακοσμητές της εταιρείας TOG&TOG είναι πάντα διαθέσιμοι να σας ενημερώσουν για τις όλες τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου Design, τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για εξωτερικούς. Ό,τι αφορά τα Outdoor Concepts, έχουν να σας παρουσιάσουν ειδικά πιστοποιημένα υφάσματα με αυστηρές προδιαγραφές IMO.

Στο ειδικά διαμορφωμένο Show Room του καταστήματος του Χαλανδρίου, δημιουργούνται καθημερινά τα πιο εξαιρετικά Yacht και Hotel Interior Concepts. Σχεδιάζονται οι πιο ολοκληρωμένες Αρχιτεκτονικές και Διακοσμητικές προκλήσεις που απαντούν σε ανάγκες για εξειδικευμένο επαγγελματισμό, αφού οι υπηρεσίες Customer Oriented Solutions που περιλαμβάνουν μέτρηση, ραφή και τοποθέτηση σας προσφέρουν τις πιο κατάλληλες λύσεις που αναζητάτε από επαγγελματίες του είδους.

Μην διστάσετε λοιπόν να εμπιστευτείτε την 50ετή εμπειρία της εταιρείας TOG&TOG και να επισκεφτείτε το κατάστημα του Χαλανδρίου όπου οι «ειδικοί» θα σας παρέχουν ανεξάντλητες προτάσεις που αντανακλούν και αναδεικνύουν το προσωπικό και επαγγελματικό σας ύφος.

TOG&TOG ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Υφάσματα επίπλωσης, Κουρτίνες, Συστήματα σκίασης & Μηχανισμοί ανάρτησης, Λευκά Είδη, Επαγγελματικός εξοπλισμός, Υφάσματα εξωτερικών χώρων, ΙΜΟ υφάσματα, Ταπετσαρίες τοίχου, Μοκέτες & Χαλιά, Διακοσμητικά είδη κ.α.

TOG&TOG ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ειδικές ραφές & Κεντήματα, Σύμβουλοι διακόσμησης.

Κατάστημα Χαλανδρίου & Show Room: Εθνικής Αντιστάσεως 4,152 32, Τηλ.: 210 3251440, www.togandtog.com

Κατάστημα Γλυφάδας: Ανδρέα Παπανδρέου 26, 16675, Τηλ.: 210-8980954