Η Adele κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο video για το τραγούδι “I Drink Wine”

H παγκοσμίου φήμης superstar Adele κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο video για το τραγούδι “I Drink Wine,” μέσα από το album της ’30’, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. To γεμάτο συναίσθημα video δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη Joe Talbot, ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος σκηνοθέτης στο Sundance Film Festival του 2019  για την ταινία του ‘The Last Black Man’. Στο clip βρίσκουμε την Adele να επιπλέει στο νερό φορώντας μια τουαλέτα του οίκου Valentino, ενώ παράλληλα συγχρονισμένες κολυμβήτριες εμφανίζονται και την λούζουν με λουλούδια!

Δείτε το video εδώ.
 
Με αφορμή την πρεμιέρα του video, η Adele δημιούργησε ένα special event με τίτλο “Happy Hour with Adele” στο Hollywood όπου απάντησε και σε ερωτήσεις θαυμαστών της. Με παρουσιαστή της βραδιάς τον κωμικό Benito Skinner (γνωστό και ως Benny Drama), το event επέτρεψε στους θαυμαστές της να πάρουν μία πρώτη γεύση από το video πριν την επίσημη κυκλοφορία του, να βγάλουν φωτογραφίες με την Adele και να πιούν στην επιτυχία του νέου video. 
 
Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, η Adele ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο Caesar’s Palace του Las Vegas με το show της “Weekends With Adele”. Οι 32 συναυλίες θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάρτιο του 2023. 

Το πιο πρόσφατο album της Adele, ‘30’, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 και βρέθηκε στην κορυφή των charts 30 χωρών. Το ‘30’ θεωρείται από θαυμαστές και κριτικούς ως το πιο προσωπικό και φιλόδοξο album της μέχρι σήμερα.