Στήριξη Τζιτζικώστα σε Καϊτεζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ

Την ολόθερμη στήριξή του στην πρόθεση του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη να διεκδικήσει την προεδρία της ΠΕΔΚΜ εξέφρασε ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο άνδρες.

Συνεχίζοντας τη γόνιμη συνεργασία που έχουν καθιερώσει χρόνια τώρα, συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για την εξέλιξη των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στον Δήμο αλλά και για τον σχεδιασμό των δράσεων της δημοτικής αρχής στη νέα θητεία που ξεκίνησε.

«Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους της Ελλάδας. Είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος, που όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, προχώρησε με όραμα, αποφασιστικότητα και μετρήσιμο έργο. Κυρίως όμως με τεράστια αποδοχή από τους συμπολίτες του, οι οποίοι τον εξέλεξαν Δήμαρχο για έξι συνεχείς θητείες. Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Καϊτεζίδη.