ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Συνάντηση σε εξαιρετικά θετικό κλίμα με τον πρώην Πρωθυπουργό και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστα Καραμανλή, είχε ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τον πρώην Πρωθυπουργό στην είσοδο του Δημαρχείου και μετέβησαν στην αίθουσα συσκέψεων, όπου ο Κώστας Καραμανλής είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τα μέλη της νέας διοίκησης του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της ωριαίας κατ’ ιδίαν συνάντησης που ακολούθησε, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ενημέρωσε τον Κώστα Καραμανλή για σημαντικά αυτοδιοικητικά θέματα, καθώς και για ανοιχτά ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, σχετικά με την ανάπτυξη και την ανάδειξη της πόλης.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζέρβας ανέπτυξε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην πόλη, εστιάζοντας στα μεγάλα έργα υποδομής, όπως το Μετρό, η ανάπτυξη του λιμανιού, του αεροδρομίου, των σιδηροδρομικών μεταφορών, της αστικής συγκοινωνίας και παρουσίασε στον πρώην Πρωθυπουργό τα σχέδια και τις προτεραιότητες της διοίκησης για τη Θεσσαλονίκη.

Με το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δώρισε στον πρώην Πρωθυπουργό ένα λεύκωμα με βυζαντινά ψηφιδωτά της Θεσσαλονίκης και μια φιάλη κρασί με την επωνυμία «Γοργόνα», προϊόν του αστικού αμπελώνα Θεσσαλονίκης.