Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Παρασκευή 1 και 15 Απριλίου

ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ

Αυθεντικός ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις και στη μουσική σκηνή Σφίγγα.

Τις Παρασκευές 1 και 15 Απριλίου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης θα ερμηνεύσει τραγούδια από το χθες και το σήμερα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του ελληνικού κοινού.

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ξαναέφερε στη μόδα χρυσές επιτυχίες όπως το ιστορικό «Όνειρο Απατηλό», που διασκεύασε αριστοτεχνικά ο Μίνως Μάτσας στην «Ευτυχία», την εξαιρετική μεταφορά της ζωής της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στο σινεμά.

Γεννημένος στην  Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν από πολιτικούς πρόσφυγες γονείς, ήρθε στην Ελλάδα το 1980, μόλις τεσσάρων ετών.

Το 1989 παρακολουθεί μία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Αττικόν και συνειδητοποιεί πως αυτός θα είναι ο δρόμος του στη ζωή. Στη δεκαετία του 1990 ρίχνεται στη μελέτη πιάνου, κιθάρας και παραδοσιακών έγχορδων και αφοσιώνεται στη λαϊκή μουσική.

Με μοναδικές ερμηνείες και βαθιά γνώση της μουσικής, ο Τριανταφυλλίδης συγκινεί και αφήνει το σημάδι του σε ό,τι κάνει. Στη φετινή παράσταση της Τζένης Κόλλια, «Πώς να σωπάσω», με αφηγητή τον σπουδαίο Κώστα Καζάκο, δείχνει το ταλέντο και τη δυναμική του, με ερμηνευτικό εύρος που ταξιδεύει και συγκινεί τον θεατή.

Συνοδοιπόρος με σπουδαίες μορφές της ελληνικής μουσικής, εμφανίστηκε σε περιοδείες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, συναντήθηκε δισκογραφικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα και μεγαθήρια όπως η Βίκυ Μοσχολιού, ο Γιάννης Σπανός και η Σωτηρία Λεονάρδου.

Η μέχρι σήμερα πορεία του τον προίκισε με ένα μοναδικό μουσικό θησαυροφυλάκιο, από το οποίο ανασύρει τραγούδια και τα μοιράζεται απλόχερα με το κοινό στις εμφανίσεις του.

Τις Παρασκευές 1 και 15 Απριλίου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ανεβαίνει στη σκηνή της Σφίγγας για την παράσταση Όνειρα Απατηλά, πλαισιωμένος από τους ταλαντούχους μουσικούς της λαϊκής ορχήστρας του για να ξανασυναντηθεί με τον κόσμο και να του χαρίσει όλη τη βαθιά συγκίνηση του γνήσια λαϊκού τραγουδιού.
Να είστε εκεί.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος στο μπαρ: 10 ευρώ 

Είσοδος σε τραπέζι: 15 ευρώ

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.