Σεπτέμπερ Last Summer Party! O Tonis Sfinos υποδέχεται την ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο Θέατρο Άλσος

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20:45

Φέτος το Σεπτέμβριο κοντά σας, ωσαν την πανδημία, στον καταλληλότερο χώρο της Αθήνας, με μια παραγωγή που θα σας ταρακουνήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και θα σας κάνει να χορέψετε καθιστοί!

Ο διεθνούς φήμης international playboy & showman Tonis Sfinos , είναι ο μόνος που μπορεί να υποδεχτεί την «λαίδη» της ελληνικής δισκογραφίας, των χρυσών και πλατινένιων δίσκων, την δική μας Άντζελα Δημητρίου που έρχεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος!

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Tonis Sfinos παραμένει πάντα επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση.

Η Άντζελα Δημητρίου μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού των τελευταίων χρόνων, με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό της έρχεται με πολύ κέφι να μας ξεσηκώσει!

Ο Tonis Sfinos, βάζοντας τα χίππικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90ς με καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου εγγυούνται «μία αξέχαστη βραδιά» και όπως λέει και ο ίδιος: «Είστε μάγκες ρέι?»

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
Που αλλού? στο Θέατρο Άλσος στο Πεδίον του Άρεως

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK GROUP)

Ημέρα: Τετάρτη 30/9/2020
Ώρα έναρξης : 20:45 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30)
Είσοδος : από 10€
Προπώληση : www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου
Θέατρο ΑΛΣΟΣ : Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ για πληροφορίες : 210-8227471 & 210-8831487