Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη στα Ερτζιανά, _Θετικά σχόλια για την εκπομπή της Αγγελικής Δεληγιάννη στο FM100,6

Κέρδισε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια του κοινού από την πρεμιέρα της στον χώρο των ερτζιανών η νέα ραδιοφωνική εκπομπή του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με τίτλο «Έχουμε Νέα» με παραγωγό και παρουσιάστρια τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό, Dr Αγγελική Δεληγιάννη – Γεωργάκα.
Μεταξύ άλλων στην εκπομπή που καταγράφει υψηλή ακροαματικότητα και πολλά υποσχόμενη συνέχεια, φιλοξενήθηκε και απάντησε στις ερωτήσεις της κας Δεληγιάννη – Γεωργάκα, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Να σημειωθεί ότι η εκπομπή «Έχουμε Νέα», δανείζεται τον τιτλο της από το ομώνυμο τριμηνιαίο περιοδικό που εκδίδει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή από τις 15.00 έως 16.00 το απόγευμα στη συχνότητα του Εθελοντικού Ραδιοφώνου FM 100,6 της ΔΕΠΘΕ.
Στα εξήντα «ζωντανά» ραδιοφωνικά λεπτά της εκπομπής φιλοξενούνται προσωπικότητες από την τοπική κοινωνία που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Πολιτισμού, της Κοινωνίας και του Αθλητισμού, ενώ παρουσιάζονται θέματα του δήμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μπορείτε να παρακολουθείτε και να συμμετέχετε ενεργά στην εκπομπή που μεταδίδεται από τη συχνότητα του Εθελοντικού Ραδιοφώνου FM 100,6, στην παραπάνω ημέρα και ώρες.