«Κυριακή Χαράματα» επιστρέφει δισκογραφικά ο Μάκης Δημάκης

Με μια άκρως ευρηματική και δυναμική μπαλάντα, που ξεδιπλώνει το ερμηνευτικό του είναι, επιστρέφει δισκογραφικά, ο Μάκης Δημάκης!

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, που μας έχει χαρίσει, τις μεγαλύτερες ξεσηκωτικές επιτυχίες, παρουσιάζει, μία ακόμη πτυχή του μουσικού εαυτού του, μέσα από το «Κυριακή Χαράματα».

Σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, και μία μοναδική ενορχήστρωση, που κάνει την διαφορά, «παντρεύοντας» , λαϊκά με ανατολίτικα στοιχεία, και τραπ πινελιές, το «Κυριακή Χαράματα», από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε κερδίζει με τα λόγια του, την μελωδία του, και την γεμάτη έντονα συναισθήματα, ερμηνεία του Μάκη Δημάκη.

Ένα τραγούδι, που ήδη έχει παρουσιάσει μέρες τώρα πριν από την κυκλοφορία του, στο stage του «North Live Stage- πρώην Έμπατη», που εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία , με την Κατερίνα Στανίση, τον Πάνο Καλίδη και την Σάσα Μπάστα, και κατάφερε να κερδίσει, την αγάπη του κόσμου.

Το «Κυριακή Χαράματα», αφιερωμένο από τον Μάκη Δημάκη, σε όλους αυτούς, που ξέμειναν από έρωτα, κάποια Κυριακή χαράματα!