“Λέσχη Ελπιδοφόρας Γραφής” Διήγημα του Πάνου Ν. Αντωνόπουλου από τις εκδόσεις Κέδρος

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Ο ήρωας ονειρεύεται ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι – τα σημερινά παιδιά – θα οικοδομήσουν απερίσπαστοι μια νέα πραγματικότητα και η αγάπη θα κερδίσει επιτέλους το χαμένο έδαφος.

Περιγραφή

Ο νεαρός Σάμης Αντωνίου προσπαθεί να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο. Το όνειρό του αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ένας – όχι τόσο συνηθισμένος – εκδοτικός οίκος, με τον απαράβατο όρο εκείνος να εκπληρώσει μια σειρά αποστολών, για να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του. Ο επίδοξος συγγραφέας σιγά σιγά μεταλλάσσεται σε έναν μαχητή ανθρωπιστικών ιδεών με οδηγό τα ιδανικά μεγάλων λογοτεχνών. Κι ενώ οι σειρήνες του πολέμου δεν έχουν σιγήσει ακόμη και η ανθρωπότητα οδηγείται σε νέα μονοπάτια, ο Σάμης Αντωνίου παλεύει για ένα καλύτερο αύριο με όπλο την πένα του.

Βιογραφικό

O Πάνος Ν. Αντωνόπουλος γεννήθηκε το 1978 στην Πάτρα και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων: ΜΒΑ του πανεπιστημίου Cardiff Metropolitan, με ειδίκευση στο Product Development Management, και Δημιουργική Γραφή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Το θεατρικό έργο του Το ελάφι βραβεύτηκε από την Ένωση Ελλήνων Σεναριογράφων και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

ISBN: 978-960-04-5320-1, Ημ. Έκδοσης: 21 Νοε 2022, Αρ. σελίδων: 120, Τιμή: 11.00€