Η Huawei ανακοίνωσε τα πλάνα επένδυσης σε ψηφιακές δεξιότητες στο πρώτο συνέδριο Eco-Connect για την περιοχή CEE & Nordic

Η Huawei πραγματοποίησε το πρώτο διαδικτυακό συνέδριο Eco-Connect για την περιοχή CEE & Nordic, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.000 συνεργάτες. Το συνέδριο επικεντρώθηκε στην αύξηση των επενδύσεων σε ψηφιακές δεξιότητες καθώς και στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού για μια πιο ισχυρή ψηφιακή οικονομία.

«Η παγκοσμιοποίηση και η συνεργασία είναι απαραίτητες έννοιες για την επιτυχή ψηφιακή μετάβαση», δήλωσε ο James Li, Μέλος του Supervisory Board της Huawei & Πρόεδρος Ευρώπης. «Η από κοινού επιτυχία είναι το κλειδί. Σε αυτόν τον εξαιρετικά συνδεδεμένο κόσμο, καμία χώρα δεν μπορεί να περιηγηθεί μόνη της στις πολυπλοκότητες του ψηφιακού μετασχηματισμού».

«Τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας μαζί για τις πρακτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι στη διαδικασία της ψηφιακής μετάβασης, καταφέραμε να επιταχύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της περιοχής CEE & Nordic και να αναπτυχθούμε μαζί ως επιχειρηματική κοινότητα. Δεσμευόμαστε για συνεχείς, με αυξητικό ρυθμό, επενδύσεις στην περιοχή αυτή και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας για τη δημιουργία ενός υγιούς και ευημερούμενου οικοσυστήματος για όλους».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Huawei ανακοίνωσε τα σχέδιά της για ενίσχυση των επενδύσεων στην ανάπτυξη τοπικών οικοσυστημάτων, εστιάζοντας στην οικοδόμηση μιας πιο ισχυρής και βιώσιμης δεξαμενής ψηφιακών ταλέντων στην περιοχή CEE & Nordic. Μέχρι το 2023, η εταιρεία στοχεύει να έχει εκπαιδεύσει στην Ευρώπη περισσότερους από 18.000 σπουδαστές και συνεργάτες στον τομέα των ψηφιακών δεξιοτήτων επόμενης γενιάς, σε σύνολο 700.000 εκπαιδευομένων επαγγελματιών παγκοσμίως.

 Μέχρι στιγμής, η Huawei έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 900 διεθνή πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την ίδρυση τοπικών ακαδημιών ΤΠΕ της Huawei. Αυτές οι ακαδημίες παρέχουν μαθήματα πιστοποίησης για μια σειρά τεχνολογιών αιχμής, όπως 5G, AI, Cloud, Big Data και IoT. Τα παραπάνω στοχεύουν στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των φοιτητών και υπαλλήλων και στην προώθηση της σταδιοδρομίας τους.

«Κοιτώντας μπροστά, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας», δήλωσε ο Frank Shen, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Global Partner της Huawei Enterprise Business Group. «Ο στόχος είναι να τους προσφέρουμε περισσότερη κατάρτιση, επιχειρηματικές συμβουλές και ιδέες σχεδιασμού δικτύου για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και, κατ ‘επέκταση, την ευημερία του οικοσυστήματος στο σύνολό του».

Η Huawei παρουσίασε επίσης στη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση μια σειρά νέων λύσεων ΤΠΕ, συμπεριλαμβανομένου και ενός demo AR της τελευταίας τεχνολογίας Wi-Fi 6. Άλλα demos περιλάμβαναν λύσεις για διασύνδεση κέντρων δεδομένων, το πιο γρήγορο αποθηκευτικό σύστημα τύπου All-Flash και το SmartLi ένα νέο προϊόν για τις απαιτήσεις ενεργειακού φορτίου (UPS) για κέντρα δεδομένων.

Το Huawei Eco-Connect CEE & Nordic 2020 είναι ένα συνέδριο που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που είναι μοναδικές για το οικοσύστημα ΤΠΕ της περιοχής CEE & Nordic. Σε συνεργασία με εταίρους σε ολόκληρη την περιοχή, η Huawei ελπίζει να προωθήσει έναν ευρύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό, να διερευνήσει ευκαιρίες για ένα έξυπνο μέλλον και να δημιουργήσει μια πιο ανθεκτική ψηφιακή βάση για όλους.