Ένας υπέροχος μπαμπάς

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Τον Βαγγέλη Παναγόπουλο μπορεί ο πολύς κόσμος να τον έμαθε από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό talent παιχνίδι Your Face Sounds Familiar, αλλά είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ρίξει πολύ δουλειά.

Εμάς μάλιστα μας συνδέει και κάτι άλλο. Όταν έκανα μια εκπομπή (Talk show) στον Ant1 με τίτλο «Θεά τον έκανες τον μουσακά», γυρισμένη παρουσία κοινού σε ένα μπαράκι, είχα επιλέξει τους 48 Ώρες, με τραγουδιστή τον Βαγγέλη, να παίζουν σε όλες τις εκπομπές.

Εγώ τους έβγαλα για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

Βαγγέλη μου, όταν με ρωτούν για σένα, μόνο ωραία και θετικά πράγματα έχω να πω. Ταλέντο, χάρισμα, θετική αύρα, μέχρι και υποκριτικά προσόντα. Έχεις σκεφτεί ποτέ να σπουδάσεις υποκριτική;

Ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Έχω θεατρικές καταβολές από την οικογένεια της μητέρας μου και το θέατρο ήταν πάντα πολύ μέσα στην ζωή μου από μικρός. Παραμένει μια πιθανότητα μέσα μου, σε λανθάνουσα μορφή (γέλια)

Βέβαια να πω εδώ, πως όταν σε πρωτογνώρισα, είδα ένα χαρισματικό τραγουδιστή που όμως «έπαιζες», σχεδόν μεταμφιεζόσουν, χρησιμοποιούσες αξεσουάρ ανάλογα με το ρεπερτόριο… στοιχεία εντελώς θεατρικά…

Ναι, μέσα στα πλαίσια του να δημιουργήσεις μία εικόνα που θα συμπληρώσει τη μουσική και θα την κάνει αξιομνημόνευτη προσπαθούμε με τις 48 Ώρες να φτιάξουμε “σενάρια” και αλληλεπιδράσεις με το κοινό μας στις συναυλίες. Φτιάχνουμε εύκολες χορογραφίες που κάνουμε μαζί με τους ακροατές, ενίοτε φτιάχνουμε σκετσάκια και τους βάζουμε στη διαδικασία να χαλαρώσουν, να αυτοσαρκαστούν και να περάσουν ωραία.

Όταν συμμετείχες στο YFSF φαντάζομαι ότι ήταν ο παράδεισος σου, με όλη αυτή την διαδικασία της μεταμφίεσης και της μίμησης…

Απόλυτα! Ήμουν και τυχερός γιατί έπεσα και σε μία φοβερή παραγωγή, με καινούργιο ψηφιακό πλατό, που σε έβαζε τελείως μέσα στο κλίμα. Δε θα ξεχάσω το αυθόρμητο “Αααα!” που άκουγα από το κοινό κάθε φορά που άλλαζε το σκηνικό στο video wall!

Όταν τέλειωσε, πως ήταν όλη αυτή η εμπειρία, τι γεύση σου άφησε;

Γλυκύτατη γεύση και για όλα αυτά που έκανα, αλλά και για τους καινούργιους φίλους που απέκτησα, ξεκινώντας από τους συμπαίκτες μου μέχρι όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Ο Βαγγέλης το καλοκαίρι του 2013 παντρεύτηκε την…

Η συνέχεια εδώ… https://bit.ly/37CmbUD