Η Ζωή Λιαντράκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Σαν τραγούδι της ψυχής”

Η Ζωή Λιαντράκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο ” Σαν τραγούδι της ψυχής” το οποίο περιλαμβάνεται στο digital CD single που περιέχει και τρία παλαιότερά της κομμάτια.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Real music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η ερμηνεύτρια Ζωή Λιαντράκη μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα χτίζοντας μία αξιοπρόσεκτη διαδρομή που την φέρνουν με γοργά βήματα στις πρώτες γραμμές της τέχνης της.

Η ίδια μας έχει δώσει σημαντικά δείγματα των ερμηνευτικών της χαρισμάτων με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Επανέρχεται με το “Σαν τραγούδι της ψυχής” από το ομώνυμο digital CD , ένα αξιόλογο τραγούδι με άρωμα Κρήτης, με λυρισμό και πάθος, που μιλά για την απουσία αγαπημένων προσώπων που πονά.

Η απώλεια είναι μια πληγή που δεν κλείνει. Κι είναι τότε το τραγούδι παρηγοριά κι ελπίδα. Είναι βάλσαμο της ψυχής. Στίχοι που στάζουν αλήθειες ζωής, μελωδία που υπογραμμίζει το νόημα και την βαθιά εσωτερικότητάς τους. Η στιβαρή της ερμηνεία μας προσφέρει ένα αρμονικό τελικό αποτέλεσμα κι αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο πηγαία είναι.

Και τα τέσσερα τραγούδια είναι σε μουσική της Κωνσταντίας Κατσιάμπα. Στα τραγούδια ” Το δάκρυ της βροχής”, ” Έχασα τις λέξεις” και το ” Σαν τραγούδι της ψυχής”, οι στίχοι είναι της Γιώτας Γερογιώργη ενώ στο τραγούδι ” Όπου θέλει ας βγει” οι στίχοι είναι της Ντέπης Χατζηκαμπάνη.

Μελωδίες που θυμίζουν Ελλάδα ντυμένες με παραδοσιακούς και ηλεκτρικούς ήχους.

Καλή ακρόαση και καλή αντάμωση!!!

Ζωή Λιαντράκη – Σαν τραγούδι της ψυχής (Official Videoclip)