“Των Τραγουδιών τα Λόγια…” Νίκος Ανδρουλάκης – Γιάννης Λεκόπουλος

Μουσική Βραδιά με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιάννη Λεκόπουλο
“Των Τραγουδιών τα Λόγια…”

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις21.15 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιάννης Λεκόπουλος, μας προσκαλούν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 21.15, στην μουσική παράσταση με τίτλο “Των Τραγουδιών τα Λόγια…”, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές θα χαρίσουν στους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού, δύο αξέχαστα μουσικά βράδια (Παρασκευές 20 Ιανουαρίου & 3 Φεβρουαρίου), με τραγούδια Ελλήνων δημιουργών και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφικής τους παρουσίας. Σε μια εποχή που το ελληνικό τραγούδι αναζητάει τους φίλους του, ο Νίκος και ο Γιάννης μαζί με τους υπέροχους μουσικούς, τον Γιώργο Καγιαλίκο στο πιάνο, την Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα και την Μαρία Νίττη στο ακορντεόν, σας προσκαλούν σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια.

Καλεσμένη της βραδιάς, η εξαιρετική ερμηνεύτρια Μήδεια Χουρσουλίδου.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα έναρξης: 21.15
Είσοδος: 10€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 2108000009 – 6970156070 

Περισσότερες Πληροφορίες:
https://inpolis.gr/prespolis/lekopoulos-20_1/