Το concept store Graffito φόρεσε τα χριστουγεννιάτικά του!

Μπορεί αυτή την στιγμή να μην μπορούμε να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, αλλά το πρωτοποριακό concept store Graffito ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, προσφέροντας μας νότες χαράς και αισιοδοξίας.

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα, έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού ,στον χώρο του shopping, στην πόλη μας και αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες αγορές.

Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά αντικείμενα που έχουν συλλεγεί προσωπικά από τον ιδιοκτήτη σε αγορές απ’ όλον τον κόσμο τα οποία αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ, τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό.
Από σοφιστικέ ρούχα και αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, κομψά και άνετα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, παιδικά ρούχα, προϊόντα ομορφιάς ακόμη και είδη για κατοικίδια όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μία urban αισθητική που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα, για να ανοίξει τις πόρτες του ξανά το εκλεκτό αυτό concept store και να κάνουμε μοναδικά γιορτινά δώρα σε εμάς και τους αγαπημένους μας.

Πληροφορίες:
Σόλωνος 34, Κολωνάκι
Τηλ. 210 3608936
www.graffito.gr
Fbpage: Graffito