Το σινεμά συνεχίζει! LARA – Πρεμιέρα ταινίας Α΄προβολής online και on demand – 17 Δεκεμβρίου 2020

Η StraDa Films παρουσιάζει ένα νέο πρωτοποριακό τρόπο να πηγαίνεις σινεμά.
Η ταινία Α’ προβολής LARA, από τον σκηνοθέτη του πολυβραβευμένου OH BOY θα προβληθεί online και on demand μέσω του ιστοτόπου της StraDa Films.
Στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα
ν’ αγοράσουν virtual εισιτήρια και να ενισχύσουν την αίθουσα της επιλογής τους.

Ένας νέος τρόπος να πηγαίνεις κινηματογράφο!

Video Trailer Lara Official trailer GR SUBS – YouTube https://youtu.be/kABKRtJTZGs

MP4 Trailer https://bit.ly/36WHMsW

Η LARA, η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Jan-Ole Gerster, σκηνοθέτη της ταινίας OH BOY είναι η ταινία Α΄Προβολής που κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου ψηφιακά (online) από τη StraDa Films www.stradafilms.gr (StraDa e-cinema) δίνοντας και τη δυνατότητα συνεργασίας σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες.
Ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει την ταινία online, χωρίς συνδρομή, αγοράζοντας ένα ψηφιακό εισιτήριο (virtual e-ticket) και ενισχύοντας έτσι κάποια αίθουσα επιλογής του.
Η StraDa δίνει τη δυνατότητα σε αίθουσες-συνεργάτες της, να συμμετέχουν στο online virtual release ταινιών της Α’ Προβολής παρά το γεγονός ότι παραμένουν ακόμα κλειστές λόγω covid. Ο θεατής μπορεί έτσι να στηρίξει και έμπρακτα την αίθουσα που αγαπά, με αγορά e-ticket, μέσω ειδικου παραθυρου/”virtual γκισέ”της συνεργαζόμενης αίθουσας επιλογής του.

Λίγα λόγια για την ταινία

Είναι τα 60α γενέθλια της Lara και έχει κάθε λόγο να γιορτάσει: ο γιός της, Viktor δίνει το πιο σημαντικό κονσέρτο πιάνου στην καριέρα του. Η Lara είναι εκείνη που σχεδίασε και διαμόρφωσε όλη την μουσική του πορεία. Ο Viktor, όμως, έχει εξαφανιστεί και τίποτα δε δείχνει πως η Lara είναι ευπρόσδεκτή σε αυτήν του την παράσταση. Εκείνη, όμως, έχει τα δικά της σχέδια. Αγοράζει όλα τα εισιτήρια που δεν έχουν ακόμα διατεθεί και τα μοιράζει σε όποιον γνωρίζει για να κάνει επιτυχημένη αυτή τη βραδιά. Γρήγορα όμως τα σχέδια της εκτροχιάζονται, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιαν-Όλε Γκέρστερ, ενός σκηνοθέτη που με το ντεμπούτο του OhBoy ενθουσίασε κοινό και κριτικούς που έκαναν λόγο για τη γερμανική απάντηση στους Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και Τζιμ Τζάρμους, ενώ το υποδόριο χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός του θύμισαν σε πολλούς το κινηματογραφικό στυλ του Γούντι Άλεν.

Βραβεία – Επίσημες Συμμετοχές σε Φεστιβάλ
H ταινία LARA κέρδισε 2 Βραβεία της Γερμανικής Ένωσης Κριτικών (Καλύτερης Ταινίας, Γυναικείας Ερμηνείας), ενώ έλαβε μέρος σε πάνω από 15 διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν, το Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι, όπου κατέκτησε 4 βραβεία ανάμεσά τους και Καλύτερης Ταινίας, αλλά και τα Φεστιβάλ σε Σικάγο, Λιουμπλιάνα, Παλμ Σπρινγκς, Βαγιαδολίδ και Μόναχο, αποσπώντας βραβεία σε βασικές κατηγορίες και διακρίσεις.
Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Jan-Ole Gerster
Παίζουν: Corinna Harfouch, Tom Schilling, Andre Jung
Έτος: 2019
ΑΚΑ: Lara
Διάρκεια: 98′
Χώρα: Γερμανία
Γλώσσα: Γερμανικά

Δείτε τις ταινίες της StraDa Films online & χωρίς συνδρομή.
Τώρα στον ιστότοπο της StraDa Films http://www.stradafilms.gr