ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα γυρίζει σελίδα, μετονομάζεται σε ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ (14), και παραδίδει τα ηνία της καλλιτεχνικής του διεύθυνσης στην Oμάδα Ginger Creepers (Γρηγόρης Χατζάκης & Χρήστος Καπενής) σε συνεργασία με τη Μαρία Αγγέλου.
Οι Ginger Creepers με τη Χρύσα Ματσαγκάνη στην Οργάνωση Παραγωγής και την διεύθυνση επικοινωνίας και μια ομάδα συνεργατών που θα αποτελούν την Ομάδα του Θεάτρου 14 υπόσχονται να φέρουν νέα καλλιτεχνική και αισθητική πνοή στον χώρο με κεντρικό άξονα το ερευνητικό θέατρο.
Οι Ginger Creepers με τη Χρύσα Ματσαγκάνη στην Οργάνωση Παραγωγής και την διεύθυνση επικοινωνίας και μια ομάδα συνεργατών που θα αποτελούν την Ομάδα του Θεάτρου 14 υπόσχονται να φέρουν νέα καλλιτεχνική και αισθητική πνοή στον χώρο.
Το Θέατρο 14 από την έναρξη της νέας σεζόν θα αποτελέσει έναν “χώρο” καλλιτεχνικής έκφρασης και εξωστρέφειας με θεατρικές παραστάσεις, performances, θέατρο για παιδιά… Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν workshops και σεμινάρια.
Οι Ginger Creepers θα παρουσιάσουν στον χώρο, παλιότερες αλλά κυρίως νέες δουλειές τους με κεντρική παραγωγή τη νέα τους παράσταση MR. LEONARD, ένα έργο πάνω σε δέκα τραγούδια του Leonard Cohen.
Στην ιστοσελίδα του θεάτρου www.14theater.com αλλά και σε αυτήν της ομάδας www.gingercreepers.com/14theater υπάρχει ανοιχτή φόρμα για αιτήσεις δημιουργών και ομάδων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν 2019-2020. Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας.