Το Insanidade κυκλοφορεί το μουσικό βίντεο για το “Crazy Life”

Το single είναι μέρος του νέου άλμπουμ “Dogs Of The Subway”

Οι Insanidade μόλις κυκλοφόρησαν το νέο μουσικό βίντεο για το “Crazy Life”, το κομμάτι είναι μέρος του νέου άλμπουμ “Dogs Of The Subway” Το βίντεο για το “Crazy Life” ήταν μια συλλογή από βίντεο που ηχογραφήθηκαν από 5 συναυλίες του συγκροτήματος. Η ιδέα ήταν να μεταφερθεί όλη η ενέργεια της ζωντανής ομάδας στο κλιπ. Το μοντάζ και την παραγωγή ανέλαβαν οι Luis Maldonalle και Lucas Cezilio.

Dogs Of The Subway» είναι το τέταρτο άλμπουμ και το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Insanidade. Το άλμπουμ έχει εννέα κομμάτια και η παραγωγή έγινε από τον μπασίστα και παραγωγό Gustavo Vázquez στο στούντιο RockLab στην Anápolis/Go.

Το “Dogs Of The Subway” φέρνει σχεδόν όλες τις επιρροές των συγκροτημάτων, ήχους που κυμαίνονται από παραδοσιακό Rock n Roll, Punk, Trash Metal, Stoner/Doom, Hard Rock. Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα αναμειγνύει σχεδόν όλες τις επιρροές του, είναι ένα άλμπουμ βασισμένο στο Rock n Roll που πίνει στην πηγή των The Stooges, MC5 και The Hellacopters. Υπάρχουν 9 ήχοι που είναι όλοι καθαρή ροκ μουσική.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Victor Jam που έκανε ήδη το εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος «Hello Suckers» και του άλμπουμ «Ao Vivo».