ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΩΝ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ Στο Θέατρο ΑΡΓΩ

Από 13 Οκτωβρίου και για 3η χρονιά
Κάθε Κυριακή ώρα 10:30

Τι είναι Το μωρό των 5 Αισθήσεων

Είναι μια βιωματική παράσταση – παιχνίδι για γονείς και βρέφη. Μέσα από το όνειρο μια κούκλας αναζητούμε τον πιστό της φίλο τον γαβ,γαβ,γαβ. Θα ακούσουμε ήχους που μας οδηγούν στην θάλασσα, θα νιώσουμε στο χεράκι μας τις σταγόνες τις βροχής, θα δούμε ένα πουλί να πετά και θα αφουγκραστούμε το κελαΐδισμά του. Αλλά και θα ψάξουμε, αγγίξουμε, χαϊδέψουμε ένα σωρό διαφορετικές υφές ψάχνοντας τον γαβ, περπατώντας στο πελώριο μονοπάτι της αφής με τα γυμνά ποδαράκια μας. Θα πάρουμε στα χέρια μας μουσικά όργανα και θα τα κινήσουμε-παίξουμε παρέα με την Μαμά και τον Μπαμπά. Θα μυρίσουμε γνωστές και αγαπημένες μυρωδιές. Οι μεγάλοι θα θυμηθούν αγαπημένα πρόσωπα και στιγμές και οι μικροί μας φίλοι θα οσφριστούν νέες εμπειρίες. Και τέλος θα γίνουμε μικρές παρέες σε ένα θεατρικό πικ-νικ, γευόμενοι νοστιμιές. Σας περιμένουμε να ενεργοποιήσουμε τις αισθήσεις μας μικροί και μεγάλοι όλοι μαζί!!!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Δέσποινα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια & τραγούδι παράστασης : Μαρία Μπεθάνη
Ειδικές κατασκευές : Ιφιγένεια Κωφού
Κοστούμια : Ελευθερία Μπέμπελου
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Βασίλης Χαλακατεβάκης
Φωτογραφίες – Video : Γιάννης Αδρίμης
Παίζουν: Δέσποινα Μαραγκουδάκη, Αφροδίτη Κορέτση,

Η Εταιρεία ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (http://www.xronos-draseis.com) από την ίδρυσή της έχει συμπεριλάβει το εκπαιδευτικό βιωματικό παραστασιακό πρόγραμμα-παιχνίδι για βρέφη «Οι 5 αισθήσεις σε 5 συναντήσεις». Αυτό υλοποιείται σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς και σε ανοιχτά εργαστήρια για γονείς και βρέφη. Με βασική εμψυχώτρια την Δέσποινα Μαραγκουδάκη τα τελευταία χρόνια έχουμε εισάγει το θεατρικό παιχνίδι στην βρεφική και μεταβρεφική ηλικία.
Έχοντας αρκετή εμπειρία με την εβδομαδιαία ενασχόληση με αυτήν την τρυφερή ηλικία, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα προς μια σταθερή επικοινωνία με γονείς και παιδιά από 6 μηνών έως 4 χρονών.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8 € ΤΑΜΕΙΟ 10 € ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ 8 €
Θέατρο ΑΡΓΩ Ελευσινίων 15, Αθήνα, 10437 Τηλ.: 210-5201684 & στο Viva.gr https://www.viva.gr/tickets/theater/teatro-argo/to-moro-ton-5-aisthiseon/

https://www.xronos-draseis.com

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΟΝΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Οργάνωση & παραγωγή θεατρικών & μουσικών παραστάσεων, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα,Σεμινάρια,Σχολικές γιορτές Τηλ. Επικοινωνίας Κρατήσεις: 2102922057 & 6932-733-587 e-mail: [email protected] και στο www.e-yliko.gr

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ SPOT
https://www.youtube.com/watch?v=kxl1C5OKXQs&feature=youtu.be

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
https://www.youtube.com/watch?v=KFL4vjJvsBU&feature=youtu.be