Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 31ο Κυνήγι Θησαυρού

Για άλλη μια χρονιά οι κυνηγοί του θησαυρού ξεχυθήκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 16 Φεβρουάριου για το 31ο Κυνήγι Θησαυρού 2020 που φέτος είχε τον τίτλο ”Δαίμονες”.

Σε ιδιαίτερα διασκεδαστικό κλίμα το φετινό «δαιμονισμένο» κυνήγι θησαυρού προσέλκυσε 41 ομάδες και περισσότερους από 3.000 ενεργούς συμμετέχοντες. Αυτή τη χρονιά, τον θησαυρό έκρυψε η ομάδα των ”Μπουμπούνων”.

Συνολικά 47 γρίφοι παίχτηκαν το Σάββατο και την Κυριακή, αριθμός ρεκόρ για την 31ετή ιστορία του κυνηγιού και οι ομάδες έψαχναν να λύσουν έγκαιρα τους γρίφους, που θα τους οδηγούσαν στον θησαυρό. Ο θησαυρός βρέθηκε στον Δημοτικό Κήπο, εκεί όπου έφτασαν πρώτοι οι Ανιχνευτές, η νικήτρια ομάδα για φέτος και το 31ο κυνήγι θησαυρού πέρασε στην ιστορία με τεράστια επιτυχία.

Η φετινή ονομασία «Δαίμονες» ήταν συμβολική και υποδήλωνε την παρουσία του μαύρου δαίμονα στην πόλη και την ανισορροπία που είχε προκαλέσει με την εμφάνισή του. Στο κυνήγι, λοιπόν, βρέθηκε ο άσπρος δαίμονας και έτσι η αποκαταστάθηκε η τάξη και η ισορροπία στην καθημερινότητα της πόλης
Το κυνήγι του θησαυρού στο Ρέθυμνο, που μετρά ήδη 31 χρόνια ζωής εδώ και τρία χρόνια έχει κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες ως το πολυπληθέστερο κυνήγι θησαυρού στον κόσμο για την αντίστοιχη χρονική περίοδο!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του καρναβαλιού http://rethymnocarnival.gr/index.php?langid=45

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης)