Μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τα Ελληνικά Νοσοκομεία

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τα Ελληνικά Νοσοκομεία και το έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών.

Εδώ και 30 χρόνια μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της και την εκπομπή «Πες το και θα γίνει», η Τζοβάννα Φραγκούλη έχει συναντήσει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες παγκοσμίως και έχει εκπληρώσει πολύ σημαντικές ευχές.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που στήριξαν την εκπομπή «Πες το και θα γίνει» και συντέλεσαν στην πραγματοποίηση των ευχών, ήταν η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Ζακ-Υβ Κουστώ, ο Στίβεν Χόκινγκ, ο Χαβιέρ Πέρες ντε Κουέγιαρ, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Φεντερίκο Φελίνι κ.α.

Ιστορική στιγμή που έμεινε ανεξίτηλα γραμμένη στις μνήμες όλων των Ελλήνων, ήταν η συνάντηση της Τζοβάννας Φραγκούλη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Παλάτι του Κένσινγκτον για την εκπλήρωση μιας παιδικής ευχής.

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε οικονομικά στην ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων και στο έργο των Ιατρών και των Νοσηλευτών. Στο παρακάτω link μπορείτε με απόλυτη διαφάνεια να προσφέρετε και εσείς, για να φτάσουμε όλοι μαζί τον στόχο των εκατό χιλιάδων ευρώ.

Donate: https://gogetfunding.com/supporting-greek-hospitals-and-nurses/
Instagram: @jovannaswishchannel
Facebook: @jovannaswishchannel
YouTube: Jovannas Wish Channel
Site: https://jovannaswishchannel.org