Με ποια μεθοδευμένα βήματα οι Πατρινοί επιχειρηματίες κατάφεραν να κατακτήσουν Ελλάδα και Κύπρο;

Sandy Ασημακοπούλου, Κατερίνα Παπαλουκά

Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης ξεκινά πριν από περίπου 34 χρόνια όπου και γνωρίστηκαν η Sandy με τον Κώστα, οι επιχειρηματίες πίσω από την επιτυχημένη αλυσίδα καταστημάτων SANDY KOSTA όπου ξεκίνησε από την Πάτρα.

Με πάνω από 12 σημεία πώλησης η εταιρεία SANDY KOSTA δραστηριοποιείται στον κλάδο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το πρώτο κατάστημα SANDY KOSTA στην Πάτρα δεν άργησε να φέρει την επιτυχία στο επιχειρηματικό ζευγάρι, και να τους οδηγήσει γρήγορα στην ανάπτυξη του λιανικού εμπορίου σε όλη την Ελλάδα. Με σταθερά και μεθοδευμένα βήματα οι επιχειρηματίες κατάφεραν να κατακτήσουν και την αγορά της Κύπρου.

Η δημιουργική ομάδα της επιχείρησης φροντίζει να σχεδιάζει και να δημιουργεί γυναικεία ρούχα σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Η νέα exclusive boutique του brand βρίσκεται στην οδό Λαζαράκη 37 στη Γλυφάδα.

Ο γιος του επιχειρηματικού ζεύγους Γιώργος Ασημακόπουλος, μεγαλώνοντας διαπίστωσε την κλίση του στη μόδα, τον σχεδιασμό και την δημιουργία. Τα ταξίδια, οι διεθνείς τάσεις και τα στοιχεία του χαρακτήρα του, αποτελούν έμπνευση για τον ίδιο και αποτυπώνονται στα σχέδιά του, καθώς είναι πια στο τιμόνι της εταιρείας.