“Μεταξύ μας .. η αγάπη”

Η Έλντα Πανοπούλου , η Σοφία Βόσσου και η Χριστίνα Μαραγκόζη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια υπέροχη παράσταση, που συνδιάζει μουσική και θέαμα και που αναμένεται να είναι η καλύτερη της χρονιάς.

Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Τσερκάκης και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών και χορευτών: Edgar Avetikyan ,Κατερίνα Γρηγορίου, Αθηνά Λάτση.

Η Χριστίνα , η Σοφία και η Ελντα ερμηνεύουν σπουδαία κομμάτια, γνωστά και αγαπημένα, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Η μουσική παράσταση που επιμελείται και σκηνοθετεί η Έλντα Πανοπούλου, με τους έξι ταλαντούχους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τις τρεις πρωταγωνίστριες και που χορεύουν και δρουν ανάμεσα στο κοινό, βάζει τους θεατές στην ατρμόσφαιρα παλιάς ελληνικής ταινίας, σε ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα και χαρά, όπου καλλιτέχνες και κοινό γίνονται ένα!
Μουσικές βραδιές που τα έχουν όλα. Jazz, swing, ελληνικό σινεμά, τα ωραία μας τα λαϊκά, αγάπες και έρωτες σε γλώσσα γαλλική, ιταλική, μα πάνω απ όλα ελληνική, με πρόζα, χιούμορ, συγκίνηση…

Από τις 17 Νοέμβρη τα Σαββατόβραδα σας γίνονται μαγικά ….
με τραγούδια αγαπημένα , με εικόνες γεμάτες έμπνευση και αγάπη , με πλούσιες χορογραφίες , με κέφι , χορό, γέλιο και πολύ διασκέδαση , που συναρπάζουν..

Κάθε Σάββατο “θα προχωράμε μαζί” ….κι έτσι μέσα στην καρδιά του χειμώνα “θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη” …!

Κάθε Σάββατο από τις 17 Νοεμβρίου
«ΡΥΘΜΟΣ art theater »

Σκηνοθεσία – concept: Έλντα Πανοπούλου
Χορογραφίες : Κατερίνα Ανδριοπούλου

«Ρυθμός art theater»
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ 2109750060

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ , ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ 2018-2019

Διάρκεια παραστάσεων : 15 Νοεμβρίου 2018 – Μέσα Απριλίου 2019.