Λαμπερό χριστουγεννιάτικο δείπνο για την ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν»

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 17η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της χρονιάς και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό του Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χρυσούς χορηγούς της εκδήλωσης, την Οικογένεια Τσάνη και την Αγγελική Τσάνη.

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και της Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα για την δωρεά θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη, η κα Άννα Μ, και ένας ανώνυμος δωρητής με αποτέλεσμα να προσφερθούν 3 ακόμη θερμοκοιτίδες για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews απένειμαν το βραβείο του σωματείου στον Επίτιμο Πρόεδρο κο Ιωάννη Τρίκαρδο για την προσφορά του στο Lifeline Hellas.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια και Πρέσβης του Lifeline Βίκυ Καγιά. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews, εγγονού της Πριγκίπισσας και συνεχίστηκε με την κα Άννα Αργυρού, νικήτριας του Voice, και την μπάντα 123 swing. Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε η κα Έμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες Lierac, Aveda, Λάβδας και καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.

Χρυσοί Χορηγοί Lifeline Hellas: AS Marine LTD., Βασίλης Μέρμηγκας Αρκουδέας.
Χρυσός Χορηγός Εκδήλωσης: Οικογένεια Τσάνη.

Ανάμεσα στους χορηγούς της βραδιάς ήταν οι: BOLD by Angelique Tsanis, Andreas & Alexandra Panayiotou, The Ability Group, Majd Samaan, Margariti Dental Clinic, KPMG, ΔΕΔΔΗΕ, MCCL, Libra Social Responsibility, Valiant Shipping S.A., Ιορδάνης Jewelry, Δύναμη της Προσφοράς, Αγγελική Αγγελίδη, GEON, Βίκος, AVEDA, METAXA, Domaine Agrovision, Artemide, Λάβδας, JGK & Associates, Davlas & Partners, Sociel και πολλοί άλλοι.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Hotel Grande Bretagne Athens, Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel Elounda Crete, Divani Collection Hotels, Kinsterna Hotel Monemvasia, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Anemolia Mountain Resort Domotel Arachova, Zante Hospitality Group, SWOT Hospitality Group, Mitsis Hotels, SAY Hotel, Afanos Guesthouse, Margariti Dental Clinic, DNA Centers, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Spirito Rosa, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Golf Prive Glyfada – Colonial, Κτήμα Γεροβασιλείου, Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης, Κτήμα Αβαντίς, PATSEAS, Happy Box by Aggeliki Kerasioti, Όλγα Καραβερβέρη, ReBu Collective, Coco-Mat, Molton Brown.