Κατερίνα Σμαραγδά: νέο τραγούδι «Ευτυχώς» από την Spider Music

Η Spider Music σας παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι της Κατερίνας Σμαραγδά με τον τίτλο «Ευτυχώς» σε μουσική του Τέρρυ Γοντικάκη και στίχους της Φαίης Κωνσταντινίδου. 

“Η φωνή σου γλυκιά μουσική με υποσχέσεις με δένει,  κοντά σου με  φέρνει φωτιά και αέρας μαζί”….. τραγουδάει με την ερωτική της χροιά και τη μεσογειακή της ομορφιά η Κατερίνα Σμαραγδά στο ρυθμό ενός μοναδικού ερωτικού βαλς βγαλμένου από άλλες εποχές!!! 

Η Κατερίνα Σμαραγδά έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία (Spider Music) τον Σεπτέμβριο του 2022 με μία ερωτική μπαλάντα με τίτλο 

”Σ’ΑΓΑΠΩ” σε μουσική και στίχους Νίκου Κουσβίδη. 

Τον Δεκέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε μία εκπληκτική διασκευή του τραγουδιού ”ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ” σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Τάσου Μπουλμέτη . 

Με το νέο τραγούδι “Ευτυχώς” υμνεί την αληθινή αγάπη  με εκείνο τον αφοσιωμένο απόλυτο ολοκληρωτικό τρόπο που έχουν ανάγκη οι  γενναίες ψυχές και οι λυρικοί σχεδόν στίχοι είναι της Φαίης Κωνσταντινίδου ενώ η σύνθεση του Τέρρυ Γοντικάκη. 

Ποιότητα αισθητική και ξεκάθαρη εναρμόνιση με το στίχο έχει και η εναλλαγή των εικόνων στο ιδιαίτερο video clip υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Γοντικάκη με τη συμμετοχή και της αιθέριας μπαλαρίνας Λίας Σκαρλάτου που αναμφίβολα αποτελεί και αξιοσημείωτη προβολή για τον απαράμιλλης ομορφιάς Δήμο Μαραθώνα. 

Απώτερος στόχος της Κατερίνας εξάλλου εκτός από την προάσπισης της ποιοτικής έντεχνης μουσικής και η προβολή της Ελλάδος. 

Ενορχήστρωση – Κιθάρα: Νίκος Κουσβίδης 

Mix-Master-Piano: Ιωσήφ Χυδίρογλου (DotWavStudio) 

Φλάουτο: Kωνσταντίνα Βεντούρη Ρούσσου 

Ηλεκτρική Κιθάρα: Γίαννης Ραμαντάνης 

Παραγωγή-Σκηνοθεσία: Κώστας Γοντικάκης 

DP:Alex Theodorou 

Στο χορό η Λία Σκαρλάτου 

Τα γυρίσματα έγιναν στο Καλέντζι Μαραθώνα καθώς και στη λίμνη Μαραθώνα. 

Οfficial links 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com 

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w
https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion