Η Dr. Νικολέτα Σερέτη, στηρίζει το Christmas – Charity Bazaar  του “Save the Tails”

Στα πλαίσια της δραστηριότητας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε σχέση με τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Christmas-Charity Bazaar απο την Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails”, παρουσία της ambassador της ένωσης και αγαπημένης ηθοποιού Τζόϋς Εϋείδη και με την ευγενική υποστήριξη της Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη, που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια με τον δικό της τρόπο, με σκοπό κανένα ζώο να μην υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους.

Όσοι παρευρέθηκαν συνέβαλαν στο έργο της ένωσης αγοράζοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους απο τον πάγκο του “Save the Tails”, βοηθώντας ταυτόχρονα στην σίτιση, την περίθαλψη και τη φροντίδα των αδέσποτων του καταφυγίου της Πετρούπολης. 

Η Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails”, με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα, εδώ και 5 χρόνια φιλοξενεί στο καταφύγιο κατά μέσο όρο 15 ζώα και κατά κύριο λόγο ηλικιωμένα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Με στόχο την καθημερινή μέριμνα για την φροντίδα των αδέσποτων, παρέχουν μέσω του καταφυγίου σίτιση, πόσιμο καθαρό νερό και φάρμακα, ενώ επίσης αναλαμβάνουν τη σίτιση και τις στειρώσεις γατών που βρίσκονται σε γειτονιές, την περίθαλψη αρρώστων ή χτυπημένων ζώων και τη φιλοξενία τους προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails” επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/adespota.skulakia.petroupolis/