Η σωστή διατροφή σε ηλικία 20, 30 και 40 χρονών. Τι θα πρέπει να προσέξω;

Η Τaste and Diet κάνει πολύ παραπάνω από το να φροντίζει και να παρέχει φρέσκο καθημερινό φαγητό στην πόρτα σου, την ώρα που εσύ έχεις επιλέξει! Έχει δομήσει προγράμματα διατροφής για κάθε ανάγκη και τρόπο ζωής.

Αν είσαι vegan ή επιθυμείς να ελέγξεις το σάκχαρο σου ή χρειάζεται ν’ ακολουθήσεις ένα άναλο μενού λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, η Τaste and Diet και η επιστημονική της ομάδα προσαρμόζει τη διατροφή στις ανάγκες σου.

Από τους επιστημονικούς συμβούλους, στους ειδικούς διαιτολόγους, το γαστρονομικό τμήμα και την παραγωγή, η Taste & Diet δουλεύει ακούραστα για να παρέχει σε εσάς το πλήρως κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής.

Με τεχνογνωσία, προσοχή και φροντίδα οι σεφ επιλέγουν τις καλύτερες πρώτες ύλες για να παρασκευάσουν υγιεινό και γευστικό φαγητό με στόχο την πιο αποτελεσματική δίαιτα. Τα μενού της Τaste and Diet, Νηστίσιμο, Veggie, Business, Junior ή Allegro καλύπτουν κάθε ανάγκη ή διατροφική επιλογή.

Παράλληλα, τα πιο εξειδικευμένα Gluco Taste και Medi Taste βοηθούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας αφού χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ειδικών προδιαγραφών. Προϊόντα ολικής άλεσης, πλούσια σε σύνθετους υδατάνθρακες, φυσικά γλυκαντικά (stevia), λαχανικά παρασκευασμένα στον ατμό σε συγκεκριμένη θερμοκρασία και άπαχες πηγές πρωτεΐνης.