Η Παναγιώτα Βλαντή διώχνει τον πονοκέφαλο με Head X

Την Παναγιώτα Βλαντή εντόπισε ο φωτογραφικός φακός μαζί με το αγαπημένο της προϊόν για την αντιμετώπιση του πονοκεφάλου το Head X. Η επιτυχημένη ηθοποιός εμπιστεύεται την δύναμη του συγκεκριμένου stick για να νικήσει τον πονοκέφαλο.

Το Head X αποτελεί έναν εντελώς διαφορετικό και ταυτόχρονα πρωτοποριακό τρόπο ανακούφισης από τους πονοκεφάλους και προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση χωρίς χάπια.
Πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν για τον πονοκέφαλο. Η πρώτη καινοτομία του προϊόντος είναι η μορφή του. Είναι stick ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται εύκολα απευθείας στο μέτωπο και στην περιοχή των κροτάφων, παρέχοντας άμεσο και δραστικό αποτέλεσμα. Η δεύτερη καινοτομία του προϊόντος έγκειται στο βασικό δραστικό συστατικό του, τη μενθόλη.

Εξυπηρετεί ειδικά τους ανθρώπους που παρουσιάζουν δυσκολία στην κατάποση χαπιών. Χάρη στο μικρό μέγεθος του, τοποθετείται εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη ή τσάντα. Παράλληλα, όσον αφορά τις γυναίκες, είναι τόσο διάφανο που δεν επηρεάζει καθόλου την εμφάνισή και το make up.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εφαρμόσετε το stick του Head X στο μέτωπό σας. Γρήγορα θα αισθανθείτε μία χαλαρωτική δροσερή αίσθηση η οποία αποτελεί την πρώτη ένδειξη ότι η δράση του αρχίζει να λειτουργεί και εντός ολίγων λεπτών θα έχετε απαλλαγεί εντελώς από τον πονοκέφαλο.

Το Head X είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα σε όλα τα φαρμακεία, στα καταστήματα HONDOS CENTER καθώς και στα καταστήματα της αλυσίδας Μασούτης.