Τα πακέτα της Natura Siberica είναι το τέλειο δώρο ομορφιάς!

Η εταιρία καλλυντικών Natura Siberica είναι η αγαπημένη εταιρία όσων αγαπούν τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς. Η καινοτόμος επιχείρηση είναι η πρώτη που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.

Η Natura Siberica με την χρήση των ειδικών βοτάνων και των φυτών ανέπτυξε μια μοναδική και αποτελεσματική σειρά βιολογικών καλλυντικών τα οποία ,μάλιστα, είναι πιστοποιημένα από την ICEA, τον κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία.
Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, parabens και τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες. Γι’ αυτό, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για όσους προσέχουν την επιδερμίδα τους και θέλουν να την φροντίζουν μόνο με αγνά,φυσικά υλικά.

Αν θέλετε να κάνετε ένα φυσικό δώρο ομορφιάς στους δικούς σας ή στον εαυτό σας η Natura Siberica έχει ετοιμάσει κάποια ειδικά πακέτα δώρων για να σας διευκολύνει. Τα δικά μας αγαπημένα είναι το Royal Caviar Gift Set που περιλαμβάνει μια 24ωρη κρέμα ημέρας και μια κρέμα ματιών για εντατική αντιγηραντική φροντίδα με κύριο συστατικό το εκχύλισμα από μαύρο χαβιάρι BELUGA και το Tuva Siberica Yak Milk Beauty Gift Set που περιλαμβάνει σαμπουάν και μαλακτικό μαλλιών καθώς και μαλακτικό balm χεριών για θρέψη και φροντίδα με γάλα από Γιακ.
Για τους άντρες σας προτείνουμε το Men shaving gift set το οποίο περιέχει τζελ προσώπου για μετά το ξύρισμα και αφρό ξυρίσματος και μάσκα 2 σε 1 τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας και προσφέρουν ενυδάτωση και τόνωση.
Εκτός από τα πακέτα δώρων μπορείτε να τσεκάρετε και τις μοναδικές σειρές καλλυντικών της Natura Siberica ,όπως την νέα σειρά Bereza Siberica για την καταπολέμηση της ακμής με βάση τον Υδρολύτη Λευκής Σημύδας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Instagram: https://www.instagram.com/naturasibericagreece/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/naturasibericagreece/