Για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής εορτής η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Σκόπια διοργανώνει συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη

Στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, η Πρεσβεία της Ελλάδος στα Σκόπια διοργανώνει μια ξεχωριστή παράσταση ελληνικής μουσικής, με την ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη. 

Στις 25 Μαρτίου 2024, στις 18.30, η Εθνική Όπερα της Βόρειας Μακεδονίας θα προσφέρει το σκηνικό για ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο Ελλάδα, με τίτλο «Οι Έλληνες συνθέτες ταξιδεύουν στον κόσμο».

Αρώματα της θάλασσας και χρώματα της ελληνικής γης, αποτυπωμένα στα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, δημιουργούν έναν υπέροχο, μαγικό και πολύχρωμο καμβά, πάνω στον οποίο θα «κεντήσουν» η Κλεονίκη Δεμίρη με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μελωδίες και τραγούδια μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα που διατρέχει την ελληνική μουσική παραγωγή, ξεκινώντας από την ελληνική παράδοση και φτάνοντας μέχρι τους σύγχρονους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Κλεονίκη Δεμίρη, τραγούδι
Αχιλλέας Γουάστωρ, πιάνο
Δημήτρης Κουφογιώργος, μαντολίνο και μπουζούκι
Λευτέρης Γρίβας, ακορντεόν 

National Opera and Ballet of the Republic of North Macedonia
Blvd. Goce Delchev 4, Skopje