Ζωή Παππά: “Όλες οι δημιουργίες μου, έχουν ως αφετηρία κάθε φορά κι ένα διαφορετικό συναίσθημα”

Ευελπιστώ για πολλά χρόνια ακόμα, ώντας μέλος της ομάδας “Εικαστική Δημιουργία” να μαθαίνω, να βελτιώνομαι, να εμπνέομαι, να εκφράζομαι και να δημιουργώ.

Ποιά είναι τα συναισθήματά σας με βάση το θέμα της Έκθεσης «Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Η Χαρά μου είναι μεγάλη που συμμετέχω στην έκθεση “Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες”.  Όλες οι δημιουργίες μου, έχουν ως αφετηρία κάθε φορά καί ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Γνωρίζετε την «Εικαστική Δημιουργία»; Έχετε συνεργαστεί ξανά με την Gilda Frumkin; Η γνωριμία μου με την Gilda Frumkin προσωπικά αριθμεί περισσότερα από 10 χρόνια. Η συμμετοχή μου όμως στην ομάδα της “Εικαστικής Δημιουργίας” ξεκίνησε πρίν από 7 χρόνια.  Ειναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα, γιατί όλο αυτό το διάστημα δημιουργώ έργα υπό το άγρυπνο βλέμμα της.

Με ποιο χρώμα ταυτίζεστε ως καλλιτέχνης; Δεν απορρίπτω κανένα χρώμα. Κάθε ένα μού γεννά διαφορετική ενέργεια, έμπνευση και συναισθήματα που συνδέονται με το έργο που έχω ξεκινήσει.

«Τα Χρώματα Ξεδιπλώνουν Ιστορίες»; Ποιο μήνυμα στέλνετε μέσα από τους πίνακές σας; Κάθε φορά το μήνυμα είναι διαφορετικό. Οδηγός μου αποτελεί το ίδιο το έργο. Ζωγραφίζοντας για παράδειγμα το γαλάζιο της θάλασσας και την απέραντοσύνη του ουρανού, εκφράζω την αγάπη μου για το μεγαλείο της φύσης. Ζωγραφίζοντας άλογα,  πάλι, με συναρπάζει η κίνηση και το βλέμμα τους, επικοινωνώ το μήνυμα της ελευθερίας και της υπερηφάνιας. Τέλος, έχοντας μεγάλη αδυναμία στα τέσσερα εγγόνια μου, ζωγραφίζοντας παιδιά, στέλνω προς όλους το μήνυμα της ελπίδας.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Ευελπιστώ για πολλά χρόνια ακόμα, ώντας μέλος της ομάδας “Εικαστική Δημιουργία” να μαθαίνω, να βελτιώνομαι, να εμπνέομαι, να εκφράζομαι και να δημιουργώ. 


Η Ζωή Παππά, ερασιτέχνης ζωγράφος της ομάδας  “Εικαστική Δημιουργία”, εκθέτει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παναγίας Φανερωμένης.

Χορηγός επικοινωνίας
polismagazino.gr