Εκδρομή με τη Φωτογραφική Ομάδα  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Πολύδροσος – Λιβαδειά Ή μήπως Αράχοβα – Λιβαδειά;

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Το ραντεβού  είναι 7:45  π.μ. στην έξοδο του Μετρό ΦΙΞ (οδός Καλλιρόης) για να ξεκινήσει το πούλμαν  στις 8:00 π.μ. ακριβώς.

Η επιστροφή μας στην Αθήνα θα γίνει περίπου στις 7:45 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες θα αποφασίσουν αν θέλουν Πολύδροσο ή Αράχοβα και θα το δηλώσουν στο μήνυμα που θα στείλουν. Το αποτέλεσμα (δηλαδή αρχικό προορισμό) και το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής θα το μάθουν μέσα στο πούλμαν!

Προσοχή!

Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα! Προς το παρόν το μόνο που χρειάζεται είναι μάσκες.  Mάσκες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού (και οι μυτούλες μέσα!). Υπάρχει η περίπτωση να αλλάξει σύντομα αυτό και τότε θα επιτρέπεται η  συμμετοχή μόνο αν είστε εμβολιασμένοι ή έχετε κάνει rapid test.

Δεν είμαστε ταξιδιωτικό πρακτορείο, αλλά φωτογραφική ομάδα! Μπορεί να ακολουθήσει τις εκδρομές μας όμως όποιος θέλει, γνωρίζοντας ότι μας αρέσει να περπατάμε και ο άσχημος καιρός μας κάνει να χαμογελάμε (τα σύννεφα είναι η χαρά του φωτογράφου)!

Προτείνουμε πάντα: παπούτσια για περπάτημα, ντύσιμο ανάλογο των καιρικών συνθηκών, νερό, καπέλο και μεγάλο χαμόγελο!

Κρατήσεις θέσεων

Η κράτηση θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή των 17 ευρώ στο Cinemarian, Σισμάνη 16 Αθήνα, 300 μέτρα από το μετρό ΦΙΞ, χάρτης, Τετάρτες 18:00 – 22:00 ή με κατάθεση στο λογαριασμό: GR090 17190 2000 6902 1332 13495 Τράπεζα Πειραιώς, Φόρτης Γιώργος (πρώτα παίρνετε τηλ.  στο 6978545812 ή στέλνετε email , σε αυτό που ακολουθεί, για να επιβεβαιώσετε ότι υπάρχουν κενές θέσεις και μετά κάνετε την κατάθεση και στέλνετε μήνυμα στο email [email protected]  γράφοντας ότι πρόκειται για την εκδρομή και το επίθετό σας που φαίνεται στην κατάθεση – τα έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη και μπορεί να φτάσουν τα 4 ευρώ αν χρησιμοποιήσετε άλλη τράπεζα)

Για επικοινωνία:  [email protected]  ή στο 6978545812 (7 μ.μ. -9 μ.μ ),  Κώστας Σταμπάνης

Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

βίντεο από προηγούμενες εκδρομές μας

Το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 ετοιμάζει έκθεση με φωτογραφίες από τις εκδρομές μας και θα συμμετέχουν όσοι φίλοι και φίλες επιθυμούν! Σύντομα περισσότερα στο email των συμμετεχόντων.

Twitter: twitter.com/akatsikoudis Facebook: facebook.com/AndreasKatsikoudis YouTube: www.youtube.com/akatsikoudis Blog: akatsikoudis.blogspot.com Site: www.andreaskatsikoudis.com

Οι εκδηλώσεις μας: www.allevents.by/AndreasKatsikoudis