ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «ΠΡΟΤΑΣΗ 2020»

& ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ !!

23-28 Σεπτεμβρίου 2020
στο Εκθεσιακό Κέντρο Γ. Καλουτάς

Μετά τις απροσδόκητες αλλαγές στην καθημερινότητα που μας έφερε ο COVID-19 και την μετάθεση της διοργάνωσης, είμασε πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ διεξαγωγής της 19ης Γενικής Εμπορικής Εκθεσης Βορείου Αιγαίου «ΠΡΟΤΑΣΗ 2020» οι οποίες συναποφασίστηκαν από κοινού με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, το Επιμελητήριο Χίου, τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού και με συνδιοργάνωτή των Δήμο Χίου.

Η εταιρεία μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μέχρι και την διεξαγωγή της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» μια σειρά στοχευμένων ενεργειών προκειμένου αυτές να διασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία της.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της Εκθεσης να θυμίσουμε ότι ο στεγασμένος χώρος του Εκθεσιακού Κέντρου είναι 3000τ.μ. με εξωτερικό χώρο 6000τ.μ. στην καρδιά του Κάμπου, επομένως ο καλός εξαερισμός κατά την διάρκεια της Εκθεσης είναι δεδομένος. Επίσης η Art Line θα φροντίσει για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας (Απολύμανση χώρου, αντισηπτικά στον εκθεσιακό χώρο, ελεγχόμενη είσοδο επισκεπτών, δωμάτιο καραντίνας κ.α.) έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για την υγεία των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών.

Να σας θυμίσουμε ακόμα οτι η είσοδος στην Εκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ και για τους επισκέπτες της θα υπάρχουν ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ από τους συμμετέχοντες και την διοργάνωση!!

Για όσους επαγγελματίες θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στο Μεγαλύτερο Εμπορικό Γεγονός του Βορείου Αιγαίου ο αριθμός περιπτέρων είναι περιορισμένος για αυτό συνιστούμε να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την ART LINE ADVERTISING στα τηλέφωνα 22710 20014 & 6945215236 για να κλείσουν θέση!!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.. σας περιμένουμε όλους!!

Για την ART LINE ADVERTISING
Οι διοργανωτές,
Ξενοφώντας Βιγκάκης – Αλεξάνδρα Νταούτη