Γάμος «Χίλιες και μια Νύχτες» στη Σαντορίνη από την Diamond Events

Λίγα ελληνικά νησιά μπορούν να συγκριθούν σε ομορφιά με τη Σαντορίνη όταν πρόκειται για τη διεξαγωγή ενός ρομαντικού γάμου. Από τοπία που κόβουν την ανάσα μέχρι παραλίες που μοιάζουν βγαλμένες από ελληνικό νησιώτικο παραμύθι, η Σαντορίνη τα έχει ολα!

H βραβευμένη ομάδα της εταιρείας Diamond Events, με τη σχεδιαστική ματιά της designer Άννας-Μαρίας Ρογδάκη, δημιούργησε έναν μοναδικό γάμο, εμπνευσμένο από το διάσημο παραμύθι, «Χίλιες και Μια Νύχτες».

Η πανέμορφη Άλα αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον επιχειρηματία από τη Σαουδική Αραβία, Αμπτνουλάχ Ουντ. Εξωτικές παρουσίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο, του πιο όμορφου νησιού στον κόσμο. Πελώριες λευκές ανθοσυνθέσεις, ανατολίτικες γεύσεις και μουσική, πάντρεψαν την ελληνική με την αραβική παράδοση, δημιουργώντας αναμνήσεις ζωής.

Η εταιρεία Diamond Events, με τεράστια εμπειρία και επιτυχία έχει σχεδιάσει και πραγματοποιήσει destination γάμους και βαπτίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη είναι η κορυφαία σχεδιάστρια εκδηλώσεων. Το πάθος και η αγάπη της για τη δουλειά, την ανεβάζουν σε αστρονομικά επίπεδα και η ίδια εργάζεται χτίζοντας μια στενή σχέση με τους πελάτες και εκφράζοντας την ιστορία τους μέσα από τα σχέδιά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, προτάσεις ή συμβουλές από την wedding expert, Άννα-Μαρία Ρογδάκη επισκεφθείτε το site της εταιρείας Diamond Events: https://diamondevents.gr.

Photo credits: Νίκος Τσακανίκας