Άγγελος Χαραβιτσίδης: “Τα live που κάναμε μου έδιναν χαρά και ικανοποίηση… Ευελπιστώ στο μέλλον να επανέλθουμε Free As A Bird!”

Ο Αγγελος Χαραβιτσίδης (Μουσικός) από το συγκρότημα The Skelters τοποθετείται στις ερωτήσεις του polismagazino.gr

“H βία που υπόκειμαι είναι κυρίως από τα συστήματα που με το ζόρι θέλουν κάτι μέτριο ή κακό μουσικά και γενικά να το περάσουν σαν κάτι φοβερό και ο κόσμος να το θαυμάζει.”

Εγκλεισμός στο σπίτι. Πως διαχειρίζεστε το χρόνο σας; Ποια συναισθήματα σας διακατέχουν; Tα συναισθήματα στην αρχή πριν ένα χρόνο δηλαδή ήταν ο φόβος, ανασφάλεια για το μέλλον, τώρα πλέον έχει γίνει συνήθεια το να είμαι μέσα στο σπίτι, έχω να βγώ έξω στην κοινωνία από τα τέλη Οκτωβρίου, ευτυχώς έχω μεγάλη αυλή και μπορώ να κάνω περπάτημα  χωρίς μάσκα και να απολαμβάνω  τον ήλιο και τη φύση χωρίς φόβο για να μην κολλήσω από κάπου τον ιό.  Ο χρόνος… είναι σχετικό…  πέρα από την ελαφριά γυμναστική που έκανα ούτως η άλλως, όλο αυτό το  διάστημα γράφω κομμάτια και ταυτόχρονα προβάρω  και ηχογραφώ και τα δικά μου και covers στο home studio μου. Πιστεύω στο μέλλον κάτι από αυτά όταν με το καλό τελειώσω θα τα δημοσιοποιήσω. 

Ακούμε συνεχώς για Βία. Ενδοοικογενειακή, εργασιακή, αθλητική, καλλιτεχνική… Εντυπωσιάζεστε από το συμβάν ή από τους πρωταγωνιστές; Εσείς έχετε υποστεί κάποια μορφή βίας; Όχι δεν εντυπωσιάζομαι από κανένα συμβάν από αυτά που ακούστηκαν… γνωρίζουμε αυτά ότι γίνονταν  και πιστεύω θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι στο χώρο της Μουσικής  κανείς δεν βγήκε κανείς να πει κάτι… γιατί άραγε;  Σαν μουσικός δεν θυμάμαι να έχω υποστεί κάποια μορφή βίας. H βία  που υπόκειμαι είναι κυρίως από τα συστήματα που με το ζόρι θέλουν κάτι μέτριο ή κακό μουσικά και γενικά να το περάσουν σαν κάτι φοβερό και ο κόσμος να το θαυμάζει.  Σε εμένα δεν περνάει αυτό.  Δυστυχώς όμως πολύς κόσμος «τσιμπάει» και θεοποιεί αθρώπους που δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν.

Πιστεύετε στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου; Θα εμβολιαστείτε όταν έρθει η ώρα; Για να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να εμβολιαστώ αλλά η δουλειά μου που περιέχει τις  live εμφανίσεις (που αυτό συνεπάγεται επαφή με πολύ κόσμο) πιστεύω το απαιτεί, είτε για να μην φοβάσαι μην αρρωστήσεις είτε γιατί θα το επιβάλλουν.

Έχετε στερηθεί κάτι από τον εγκλεισμό σας στο σπίτι και εαν ναι, πως το αντιμετωπίσατε; Έχω στερηθεί το να βγώ έξω από το σπίτι να κάνω μια βόλτα  να δω ανθρώπους… δεν το κάνω καθόλου γιατί δεν μου αρέσει να φοράω μάσκες και να βάζω συνέχεια αντισηπτικά στα χέρια μου, με κούρασε όλη αυτή η διαδικασία. Για μένα τα live που κάναμε μου έδιναν χαρά και ικανοποίηση, από τη στιγμή που κόπηκαν έχασα την άμεση επαφή με τον κοινό και αυτό με ρίχνει ψυχολογικά όπως και τους υπόλοιπους μουσικούς. Ευελπιστώ στο μέλλον να επανέλθουμε Free As A Bird!

Τηλεργασία και Αναστολή εργασιακών συμβάσεων. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί την επόμενη ημέρα του απεγκλωβισμού μας στον εργασιακό χώρο; Για να είμαι ειλικρινής τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα γενικότερα, παρόλα ταύτα ας είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και ας έχουμε θετική ενέργεια και θετικές σκέψεις!

Links:

Official Facebook Fan Page:  https://www.facebook.com/AngelSkelters

Official Site: http://www.skelters.gr/

Official YouTube Channel:  http://www.youtube.com/ TheSkelters

Official Facebook Fan Page:  https://www.facebook.com/The-Skelters-358312821903403

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/the_skelters/

https://www.instagram.com/angel_skelters/