Άγγελος Πούλακας: “Αισθάνομαι υπερήφανος για όσα έχω καταφέρει μόνος μου έως τώρα στη ζωή μου”

“…Συμβουλή μου στα νέα άτομα είναι να ακολουθούν τα όνειρα τους, να μην τους επιβάλλει κανείς το μέλλον τους, τις προτιμήσεις τους, να μην ζουν σε μια φυλακή, να είναι περήφανοι για όσα μόνοι καταφέρνουν…”

Από το Βόλο στην Αθήνα. Επιλογή ζωής ή ανάγκη φυγής; Ανάγκη φυγής. Από μικρός ονειρευόμουν μια μεγάλη πόλη να ζω ελευθέρος και ανώνυμος. Να κάνω έναν κύκλο φίλων που εγώ έχω επιλέξει.

Love is love – “Αγάπα τον εαυτό σου και μετά θα σε αγαπήσουν και οι υπόλοιποι”

Νέος ωραίος με όνειρα. Τι θα συμβούλευες στα νέα παιδια που τώρα ξεκινούν τη ζωή τους; Νοιώθω νέος. Είμαι 20 ετών. Νοιώθω κοντά στην νέα γενιά. Συμβουλή μου στα νέα άτομα είναι να ακολουθούν τα όνειρα τους να μην τους επιβάλλει κανείς το μέλλον τους τις προτιμήσεις τους, να μην ζουν σε μια φυλακή να είναι περήφανοι για όσα μόνοι καταφέρνουν και να αγαπούν το σώμα του και τον εαυτό τους.

Ασχολήθηκες με το modeling. Τι εντυπώσεις σου “άφησε” αυτή η εμπειρία; Ασχολήθηκα με το modeling σε σχετικά μικρή ηλικία όταν ακόμα ήμουν στο Βόλο μια μικρή κοινωνία που δεν σε αφήνει να εκφραστείς και να εξελιχθείς. Φτάνοντας στην Αθήνα κατάφερα κάποια πράγματα με τη βοήθεια του φίλου και φωτογράφου μου Αλέξανδρου Θεοχαρόπουλου και μιας καταπληκτικής ιδέας να πάρω μέρος σε διαγωνισμό του Mad fashion 2019 όπου κατάφερα ανάμεσα σε 150 άτομα να βγω στην δεύτερη θέση των αγοριών. Μετά από αυτό άνοιξαν κάποιες πόρτες αλλά λόγω πίεσης δεν κατάφερα να συνεχίσω τότε και σταμάτησα.

Τι σε ενοχλεί και τι σε κάνει υπερήφανο; Με ενοχλούν οι ψεύτικοι άνθρωποι οι άνθρωποι που ζηλεύουν και η κακή κριτική όπου έχω δεχθεί υπερβολή λόγω της “προκλητικής” μου εμφάνισης… πολλά σχόλια δυστυχώς ρατσιστικά και σεξουαλικά… Περήφανος είμαι για όσα έχω καταφέρει μόνος μου ως τώρα στην ζωή μου και με τη βοήθεια της μητέρας μου η οποία μόνη μας μεγάλωσε με κόπο και αρχές από μικρή ηλικία μαζί με την αδερφή μου. Δεν μας έλειψε τίποτα αλλά ζήσαμε πολύ άσχημες καταστάσεις υπήρχαν μέρες που το σπίτι δεν έχει ούτε θέρμανση ούτε καν ένα πράγμα στο ψυγείο. Πάλευε για εμάς όμως και ποτέ δεν ένοιωσα το αίσθημα της θλίψης. Θα την χαρακτήριζα ως ήρωα.

Περιέγραψε μας το χαρακτήρα σου. Είμαι πολύ εγωιστής είναι η αλήθεια και πολύλογας αυτό ίσως κουράζει πολλούς αλλά είναι το χάρισμα μου. Αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ και τους ανθρώπους με χαμόγελο. Ζηλεύω παρά πολύ σε μια σχέση το παραμικρό. Είμαι κτητικός με τους φίλους μου.

Ποιο είναι το moto σου; Το moto είναι η αυτοπεποίθηση μου. Αγαπάω τον εαυτό μου και το σώμα μου όπως είναι. Δεν έχω κάνει τίποτα πάνω μου και ούτε θα ήθελα, αλλά δεν ξέρω πώς θα είμαι στα 30 μου ή στα 40.

Είσαι υπέρ της απελευθέρωσης των σχέσεων των ανθρώπων; Είσαι ομοφοβικός; Είμαι υπέρ σε όλες τις προτιμήσεις των ανθρώπων. Ομοφοβικος δεν θεωρείται ένας άνθρωπος όπου ζει σε περιβάλλον ομοφυλόφιλων και εργάζεται. Καθημερινά συναναστρέφομαι με εκατοντάδες ανθρώπους ομοφυλόφιλους και αρκετοί φίλοι μου είναι είναι ομοφυλόφιλοι… love is love και το 2019 συμμετείχα σε καμπάνια του Pride και ήμουν περήφανος!

Έχεις ασχοληθεί με τη φωτογραφία. Σε ενδιαφέρει και επαγγελματικά; Επαγγελματικά σίγουρα σε λίγα χρόνια θα ασχοληθώ. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες συζητήσεις με πρακτορεία. Δεν μπορώ για μια ζωή να είναι σερβιτόρος παρόλο που αγαπώ το κατάστημα όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Γνωστός πιστεύω δεν έγινα από την δουλειά μου αλλά από τη διαφορετικότητά μου!!