Η μεγάλη πρόκληση ενός σύγχρονου eshop & οι προοπτικές της σωστής διασύνδεσής του

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αδιαμφισβήτητα ένα εξαιρετικό όπλο για κάθε επιχείρηση. Με ποιον τρόπο μπορείτε να απογειώσετε το eshop σας, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά;

Η ραγδαία αύξηση του μεριδίου της αγοράς σε online καταναλωτές είναι γεγονός και δεν πρόκειται αυτή η τάση να διαφοροποιηθεί σύντομα. Ως εκ τούτου, η διαδικτυακή παρουσία του καταστήματός σας κρίνεται απαραίτητη, είτε διαθέτετε φυσικό κατάστημα ή όχι. Πρόκειται όχι μόνο για θέμα prestige, αλλά και για μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη που σας βοηθά να αναπτύξετε τον κύκλο εργασιών σας άμεσα. Χωρίς να περιορίζεστε από ώρες καταστημάτων, αποστάσεις και άλλα χαρακτηριστικά από τα οποία εξαρτάται ένα φυσικό κατάστημα, έχετε πλέον τη δυνατότητα μέσω του eshop σας να προσεγγίσετε το σύνολο των καταναλωτών με μια ισχυρή online εικόνα του τι προσφέρετε.

Ωστόσο, ένα eshop δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι θα προσελκύσει μια επιχείρηση περισσότερους πελάτες. Θα πρέπει να πληροί ορισμένους κανόνες, με σκοπό να αποτελέσει διαφήμιση για κάποιον εν δυνάμει αγοραστή. Πιο συγκεκριμένα, το eshop πέρα από την υψηλή αισθητική που παίζει σπουδαίο ρόλο, θα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικό και εύκολα πλοηγήσιμο, 100% mobile friendly και να μην υπονομεύει την ασφάλεια του χρήστη σε καμία περίπτωση. Γι’ αυτό και αδιαμφισβήτητα οφείλετε να επενδύσετε στην κατασκευή ενός σύγχρονου και αποδοτικού ηλεκτρονικού καταστήματος, έχοντας πρώτα συμβουλευτεί τους ειδικούς στον χώρο για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην idees digital agency θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα eshop που κερδίζει τις εντυπώσεις και κάνει την επένδυσή σας να αποδώσει καρπούς. Ταυτόχρονα, εδώ μπορείτε να στοχεύσετε στην εύρυθμη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού καταστήματός σας με το κατάλληλο software.


Η ομάδα της idees digital agency – με παρουσία στη Θεσσαλονίκη και στο Μόναχο Γερμανίας

Το eshop σας λειτουργεί όπως θα θέλατε;

Είστε ιδιοκτήτες eshop και νιώθετε πως σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σε διαδικασίες που θα μπορούσαν να διεκπεραιώνονται αυτόματα; Πολλές επιχειρήσεις βρίσκονται στην ίδια θέση, καθώς δεν έχουν συνδέσει το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με το αντίστοιχο μηχανογραφικό. Αυτό σημαίνει πως το καθετί απαιτεί ανθρώπινη παρέμβαση και στην ουσία γίνεται διπλή δουλειά χωρίς αντίκρισμα. Από την ενημέρωση των τιμών στα προϊόντα σας μέχρι το απόθεμα στις αποθήκες σας, από την λήψη της παραγγελίας μέχρι και την τιμολόγηση, χρειάζονται εργατοώρες που δύσκολα τις αναπληρώνετε.

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε την κατάλληλη υποστήριξη online, έτσι ώστε τα πάντα να λειτουργούν σωστά στην όλη διαδικασία δίχως να πρέπει κάποιος από το προσωπικό σας να παρέμβει; Έχετε αναλογιστεί πόσο χρόνο ξοδεύετε άσκοπα, χωρίς παράλληλα να μεγιστοποιείτε τα κέρδη σας; Γιατί να συμβιβάζεστε με τεχνολογία παλαιότερων εποχών, όταν μπορείτε να επιλέξετε cutting edge λύσεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας;


Case study: www.diogenistore.gr – Πρόκειται για ένα μεγάλο b2c eshop ηλεκτρικών συσκευών και προϊόντων τεχνολογίας με 3000 κατηγορίες και 25000 ενεργούς κωδικούς οι οποίο είναι ετοιμοπαράδοτοι.

Τι μπορεί να προσφέρει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα η διασύνδεση με ERP;

Μέσω της διασύνδεσης του eshop σας με ERP, θα μπορείτε πλέον να επιτύχετε μεταξύ άλλων τα εξής:

  • Συγχρονισμό της εκάστοτε κατηγορίας προϊόντων
  • Αυτοματοποίηση της εισαγωγής νέων κωδικών
  • Ενημέρωση τιμών με βάση τους ισχύοντες καταλόγους
  • Real time ενημέρωση ως προς τη διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος
  • Λήψη παραγγελιών με παράλληλο άνοιγμα καρτέλας πελάτη, εφόσον κάτι τέτοιο κρίνεται αναγκαίο

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, μια τέτοια διασύνδεση θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας της επιχείρησής σας online και θα απογειώσει το eshop σας. Η εταιρεία μας είναι από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που εφαρμόζει με επιτυχία ΠΛΗΡΗ διασύνδεση eshop με μηχανογραφικό για B2C και Β2B λύσεις με πραγματικά παραδείγματα πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.idees-digital.gr και να επικοινωνήσετε μαζί μας, έτσι ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την υπηρεσία που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

Case study: www.vrontinos.gr – Ολοκληρωμένη διασύνδεση με το μηχανογραφικό της επιχείρησης, Real time – ασύγχρονη ενημέρωση υπολοίπων, Online τιμολογιακές πολιτικές από τη μηχανογράφηση.