Απόκτησε το στήθος που πάντα ονειρευόσουν με απόλυτη ασφάλεια

Το στήθος για τη γυναίκα αποτελεί ένα από βασικά στοιχεία της εμφάνισής της. Γι’ αυτό και πολύ συχνά καταφεύγει σε επεμβάσεις για τη διόρθωσή του.

Το ιδανικό για κάθε γυναίκα στήθος είναι αποδεδειγμένα ένας από τους κύριους παράγοντες αύξησης της αυτοπεποίθησής της. Αντίθετα, όταν δεν είναι ευχαριστημένη από την εικόνα του στήθους της, έχει παρατηρηθεί πως μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και στην κατάθλιψη.

Ασφαλώς οποιαδήποτε επέμβαση στο στήθος δεν γίνεται πάντα για καθαρά αισθητικούς λόγους, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί και για πιο ουσιαστικούς και λειτουργικούς λόγους, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα της γυναίκας.

Η σελίδα του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού, Ζήση Μπουκουβάλα, που μετρά 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική για τη διαδικασία των επεμβάσεων στήθους.

Αν ψάχνεις απαντήσεις για προβληματισμούς που ενδεχομένως έχεις σχετικά με τις λεπτομέρειες για μία τέτοια επέμβαση, παρακάτω θα βρεις μερικές από τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Η τεχνική της αυξητικής στήθους για να αναπτερωθεί το ηθικό σου

Η απόφαση για μία επέμβαση αύξησης του στήθους δεν είναι πάντα εύκολη. Δημιουργείται πολλές φορές φόβος σχετικά με τη διαδικασία του χειρουργείου και τις ενδεχόμενες μετεγχειρητικές επιπτώσεις, πράγμα φυσικά πολύ λογικό.

Αυτό που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι ασθενείς είναι πως πλέον, σε αντίθεση με τη δεκαετία του 1960 (τότε ξεκίνησε η αύξηση στήθους με ενθέματα σιλικόνης), η ποιότητα των ενθεμάτων γνωρίζει εξαιρετική βελτίωση. Το αποτέλεσμα είναι να παρέχουν σιγουριά και ασφάλεια, ώστε να παραμένουν στο σώμα για πολλά χρόνια, ίσως και ισόβια.

Η χρήση ενθεμάτων από καταξιωμένες εταιρίες εξασφαλίζουν την απαραίτητη ασφάλεια και εγγύηση. Σε συνδυασμό με τη μέθοδο της γενικής αναισθησίας, μέθοδο δοκιμασμένη και ασφαλή, που ακολουθείται κατά το χειρουργείο, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το αποτέλεσμα.

Η σωστή ενημέρωση από έναν καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό για όλες τις διαθέσιμες τεχνικές, όλες τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν πριν και μετά την επέμβαση, και φυσικά για το σωστό μέγεθος και σχήμα που γίνεται πάντα με ιατρικά κριτήρια, θα σε οδηγήσουν στη σωστή και ολοκληρωμένη απόφαση.

 

Κάνε επέμβαση μείωσης στήθους και διευκόλυνε την καθημερινότητά σου

Η λανθασμένη εικόνα, που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις επεμβάσεις στήθους, μας κάνει να πιστεύουμε ότι μία επέμβαση στο στήθος ισούται πάντα με αύξηση αυτού.

Ωστόσο, το ποσοστό των γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω μεγάλου στήθους δεν είναι καθόλου αμελητέο.

Πολλές γυναίκες προσφεύγουν πια στη λύση της μείωσης του στήθους τους, εξαιτίας των ζητημάτων που αυτό δημιουργεί σε απλές καθημερινές τους δουλειές και δραστηριότητες.

Η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμα πιο επώδυνη, όταν επηρεάζεται η σπονδυλική στήλη που επιβαρύνεται, όπως είναι λογικό, ανισότιμα και όταν δεν υπάρχει επιλογή των κατάλληλων στηθόδεσμων, ώστε να αποφευχθούν δερματολογικά προβλήματα.

Η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής αλλάζει σίγουρα προς το καλύτερο την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, γι’ αυτό είναι σημαντική η αναζήτηση τρόπων για να την επιτύχουμε.

Ανισομαστία: Αντιμετώπισε δραστικά το πρόβλημα

Οι περισσότερες γυναίκες παρουσιάζουν μορφολογικές διαφορές στους μαστούς, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται προβλήματα καθαρά αισθητικής φύσης.

Η κατάσταση δυσχεραίνεται, όταν προβλήματα στην καθημερινότητα και την επιλογή ρούχων μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και κατάθλιψη.

Ανάλογα με την κατηγορία και το είδος της ανισομαστίας μπορεί μέσω επέμβασης, που θα συνδυάζεται και με την αύξηση ή μείωση στήθους, να αντιμετωπιστεί με ασφάλεια μια για πάντα το πρόβλημα της ανισομαστίας.

Μπες τώρα στο drboukouvalas.gr, ενημερώσου έγκυρα για όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης που σε αφορά και κλείσε το ραντεβού σου με τον έμπειρο πλαστικό χειρουργό, Ζήση Μπουκουβάλα, για ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα.