8η Διαδικτυακή Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών του Myro Antiques House

Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην 8η Διαδικτυακή Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών που διοργανώνει.

Η δημοπρασία έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, στις 6:00 μ.μ. και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022, όπου οι δημοπρατηθέντες λαχνοί θα αρχίσουν, ένας προς έναν, τη λήξη τους. Η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς την υποχρέωση αγοράς.

Η δημοπρασία παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για συλλέκτες και μη. Περιλαμβάνει έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, με δυνατή παρουσία στον χώρο, όπως πίνακες του Παναγιώτη Μπερεδήμα και του Βασίλειου Γερμενή (Δημήτριος Χυτήρης, Λάζαρος Πάντος, Γιώργος Καραφωτιάς κ.α.), αλλά και κλασικούς πίνακες μουσειακής ποιότητας, 17ου και 19ου αιώνα. Επίσης, παρουσιάζονται σπάνια κομμάτια χαρακτηριστικά της Art Deco περιόδου, καθώς και καινούργια χαλιά εξαιρετικής ποιότητας. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.myroauctions.gr.

Η διαδικασία της δημοπρασίας.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι αρκετά απλή και γρήγορη. Προτού καταχωρήσετε μία προσφορά για πρώτη φορά, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να πραγματοποιήσετε εγγραφή. Έπειτα από το βήμα αυτό, ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος.

Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας μπορείτε να επιλέξετε να καταχωρήσετε τα χτυπήματα σας ατομικά ή να καταθέσετε μία αυτόματη προσφορά (automatic bid) με το μέγιστο χτύπημα σας. Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε με τη μέθοδο της αυτόματης προσφοράς, θα φροντίσει το σύστημα του οίκο δημοπρασιών να χτυπάει για εσάς, έως ότου επιτύχετε το μέγιστο χτύπημα που έχετε θέσει ή αυτό ξεπεράσει το όριο. Εάν το χτύπημα σας ξεπεραστεί από κάποιου άλλου συμμετέχοντα, θα σας ενημερωθείτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Σαφώς, εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία, ωστόσο δεν μπορείτε να χτυπήσετε και επομένως να αποκτήσετε τα αντικείμενα που επιθυμείτε από τη δημοπρασία.

Δείτε όλα τα αντικείμενα πριν την δημοπρασία.

Ο οίκος δημοπρασιών συμβουλεύει όλους τους ενδιαφερόμενους να δουν από την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (www.myroauctions.gr) τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν και εάν η περιγραφή ή οι αναλυτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης δεν τους καλύπτουν, να επικοινωνήσουν ζητώντας περισσότερες πληροφορίες και υποβάλλοντας εξειδικευμένες ερωτήσεις. Τα αντικείμενα, έργα τέχνης και αντίκες γίνονται διαθέσιμα για επισκόπηση ηλεκτρονικά μαζί με τιμές εκκίνησης, λεπτομερείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.myroauctions.gr, καθώς ολοκληρώνεται η δημοπρασία. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες του οίκου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο των δημοπρασιών, κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή καλώντας στο 6936774355 (καθημερινά, 09:00 – 17:00).

Σχετικά με το Myro Antiques House

Ο οίκος δημοπρασιών Myrό Antiques House προσπαθεί μέσα από τις δημοπρασίες και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης, μέσω της Myro Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και των Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει, και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για τη διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες.

Για κάθε πληροφορία: www.myroauctions.gr.

www.myro.gr
Facebook Instagram | YouTube