Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall άναψε με την ενέργεια της BMW iΧ

Γεννημένη από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. H BMW iX αναπτύχθηκε με γνώμονα τη βιωσιμότητα, εξασφαλίζοντας οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ ευελιξία και αυτονομία που αγγίζει τα 630 km. Με νέες ψηφιακές καινοτομίες, πρωτοποριακό στυλ και έμφαση στην πολυτέλεια, η BMW iX ενσαρκώνει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης με μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας Sports Activity Vehicle (SAV).

Στις 11 Νοεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, η BMW iΧ άναψε…το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall!

Το Golden Hall φόρεσε τα γιορτινά του και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους
για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα!

Christmas Market @ Golden Hall!

Αυτά τα Χριστούγεννα οι funky καντίνες, που όλοι έχουμε αγαπήσει, φοράνε τα γιορτινά τους και δημιουργούν το πιο λαχταριστό Christmas Market! Χρώματα, λαμπάκια, μυρωδιές και γεύσεις μας προσκαλούν σε μία μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να δοκιμάσουμε signature πιάτα με πλούσιο άρωμα και εναλλακτικές street food επιλογές, από τα αγαπημένα café και εστιατόρια του Golden Hall.

Από την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, οι καντίνες των Cultivos, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, Kayak, Pastis, TGI Fridays και Τυροκομείο Κωσταρέλου σας περιμένουν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τις Κυριακές (που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα).

Η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σας περιμένει και πάλι μόνο στο Golden Hall!

H BMW iX θα βρίσκεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Νοεμβρίου.

#THEiXmasTree #BMW