25 χρόνια Κώστας Λειβαδάς – Συναυλία «Περιοδεία Εντός»

Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς με τον τελευταίο  του δίσκο «Περιοδεία Εντός» στις αποσκευές του, στήνει μια μεγάλη γιορτή στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, διανύοντας το εικοστό πέμπτο του έτος στο τραγούδι και τη δισκογραφία!

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μας έχει χαρίσει πάρα πολλά αγαπημένα τραγούδια με τη φωνή σημαντικών ερμηνευτών, αλλά και  7 προσωπικούς δίσκους,  μελοποιημένη ποίηση, soundtracks για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και μουσική για το χοροθέατρο. Από το “Μοίρα μου έγινες” μέχρι το  “Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου” και από το “Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα”, το “Σαν να μη πέρασε μια μέρα” και το “Για να σε συναντήσω” ως το “Η επίμονη σου”, “Το καράβι για τη Φολέγανδρο”,  το “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ”, η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Μαζί του, σε αυτή την επετειακή συναυλία, δύο φωνές που έχουν καθορίσει τα τραγούδια του, δύο σημαντικές τραγουδίστριες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Όλοι μαζί, θα μας μαγέψουν με τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο τους, ενώ θα μοιραστούν στη σκηνή και τραγούδια άλλων, που αγαπάνε πολύ!

Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές

Σας περιμένουμε ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής!

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Καββαδίας – κιθάρες

Αιμίλιος Μπαριαμπάς – μπάσο

Βαγγέλης Καλαμαράς – τύμπανα

Στο πιάνο ο Κώστας Λειβαδάς.

Πληροφορίες:

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Προπώληση:

TICKET SERVICES:

Πανεπιστημίου 39, Αθήνα | Tηλ.  21 0723 4567,

Παραγωγή – Οργάνωση: ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ – ARTWAY Cultural Productions